رییس دانشگاه علمی کاربردی گفت: تنها مدرسان حق التدریس در این دانشگاه مشغول فعالیت هستند و سالانه با برگزاری یک فراخوان برای جذب آنها درجهت رفع نیاز واحدهای آموزشی خود اقدام میکنیم.
محمدحسین امید، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: تمام مدرسینی که در این دانشگاه به کار گرفته شدند حق التدریس هستند و دلیل نمیشود که فرآیندهای لازم از جمله ارزیابی صلاحیت عمومی و علمی را نگذرانده باشند.
وی افزود: طبق مصوبه شورای عالی جذب و شورای عالی انقلاب فرهنگی هر فردی که بخواهد در کلاس تدریس کند اعم از استخدامی قراردادی و پیمانی یا حق التدریس باید فرآیندهای لازم مثل ارزیابی صلاحیت علمی و عمومی را گذرانده باشد.
امید اظهار داشت: در همین خصوص دانشگاه علمی کاربردی سالانه فراخوان جذب اعلام میکند تا افراد داوطلب تدریس در مراکز جامع در آن شرکت کنند و پس اط بررسی صلاحیتهای علمی، و عمومی به مصاحبه دعوت شوند. این افراد در صورت کسب امتیاز لازم مجوز تدریس و کدمدرسی دریافت مس کنند و طبق آن میتوانند در استان مورد پذیرش خود به صورت حق التدریس به فعالیت بپردازند.
رییس دانشگاه علمی کاربردی در پاسخ به این سوال که سالانه چه تعداد نیرو جذب میشوند، بیان کرد: بسته به نیاز و رشتههای جدید تعدا افرادی که به عنوان حق التدریس در دانشگاه جذب میشوند متفاوت است. به عنوان مثال با اعلام نیاز برای جذب حدود ۷ هزار نفر، در فراخوان بهمن ۹۸ حدود ۱۸ هزار نفر شرکت کردند و از بین آنها حدود ۱۰ هزار نفر به مصاحبه دعوت شدند.
به گفته وی، در برخی از فراخوانها حدود ۵۰ هزار نفر هم شرکت کردند به عنوان مثال در یکی از فراخوانهای تهران به جذب یک هزار حق التدریس نیاز بود و با این وجود حدود ۱۰ هزار نفر در فراخوان شرکت کردند لذا میزان جذب و شرکت در فراخوان به استان و رشتههای جدید بستگی دارد.