مدیر فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد می تواند در زمینه توسعه بازار و جذب سرمایه خصوصی از صاحبان طرح در چالش کرونا حمایت کند.
به گزارش خبرنگاردانشگاه خبرگزاری دانشجو مهدی مدیر فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد در پیش رویداد چالش کرونا که با حضور شرکت کنندگان در این چالش به صورت مجازی برگزار شد گفت: ما امروز درست در نقطه تغییر نسل دانشگاه از دانشگاههای نسل دو به دانشگاههای نسل سه هستیم.
وی افزود: دانشگاه آزاد دارای ۱۳۵ مرکز رشد، ۱۵ مرکز تحقیقات فنی و مهندسی و ۴۰۰ واحد در سطح کشور است با این وجود شرکت کنندگان در چالش کرونا میتوانند با مراجعه به این مراکز در شهرهای خود از حمایتهای لازم برخوردار شوند.
وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در چالش کرونا میتوانند برای عملیاتی کردن ایدههای خود به سراهای نوآوری در واحدهای دانشگاه آزاد مراجعه کنند اضافه کرد: در فضای اکوسیستم کارافرینی و کسب و کار سه چالش جدی وجود دارد که با توجه به این چالشها ۵۰ درصد ایدهها به دلیل اینکه بازار پسند نیستند حذف میشوند هم چنین چالش دوم این است که ۳۰ درصد طرحها متاثر از ضعف تیم با شکسست مواجه میشوند.
وی تصریح کرد: ما در انتخاب طرحهای ارایه شده به دبیرخانه چالش کرونا طرحهایی را که بر دنیای پس از کرونا تمرکز کرده اند مورد توجه قرار داده ایم چرا که بعد از کرونا دنیا باز هم با بیماریهایی از این دست مواجه خواهد شد.
مهدی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد از طرحها در فضای کسب و کار به خاطر ناتوانی در تامین سرمایه با شکست مواجه میشوند اظهار کرد: دانشگاه آزاد فضاهای آزمایشگاهی و کارگاهی خود را در اختیار صاحبان ایده و طرح که در چالش کرونا شرکت کرده اند قرار میدهد هم چنین ما میتوانیم زمینه حمایت از این افراد را از طریق صندوق سرمایه گذاری دانشگاه آزاد فراهم کنیم.
مدیر فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد گفت: هم چنین دانشگاه آزاد میتواند در زمینه توسعه بازار و جذب سرمایه خصوصی از صاحبان طرح و ایده در چالش کرونا حمایت کند.