به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی زرفشان، معاون اسبق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برپایی دورههای آموزشی مدرسه تابستانی تهران گفت: به طور طبیعی با توجه به شرایطی که شیوع ویروس کرونا بر کشور تحمیل کرده، موضوع تعلیم و تربیت و آموزش تحت تاثیر قرار گرفتهاست. در این شرایط، ارگانهای مسؤل باید به فکر راههای جایگزین باشند تا آموزش در کشور تعطیل نشود.
وی اقدام شهرداری تهران برای برگزاری دورههای آموزشی مجازی و رایگان با امکان دسترسی تمامی نوجوانان در اقصی نقاط کشور را مثبت و ابتکاری جالب در این روزها دانست.
زرفشان ادامه داد: برگزاری چنین کلاسهایی در مرحله نخست کودکان و نوجوانان را در محیط آموزش نگه میدارد و در مرحله بعد اوقات فراغت آنها را به بهترین شکل پر میکند. ضمن اینکه برنامههای فرهنگی همواره برای نوجوانان از جذابیت خاصی برخوردار است.
معاون سابق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه با ارائه یک پیشنهاد گفت: برای افزایش کارایی برنامههایی از این دست، به شهرداری تهران پیشنهاد میکنم همزمان یا پس از اتمام کلاسها سامانهای را برای نظرسنجی نوجوانان در نظر بگیرد.
وی ادامه داد: در واقع از آن جا که احتمال میرود به دلیل ویروس کرونا، تا پایان سال تحصیلی بعد هم دورههای آموزشی در مدارس به صورت مجازی برگزار شود، اطلاع از نظرات و پیشنهادات مخاطبان کمک میکند تا چنین برنامههایی با کیفیت بهتر در آینده از سوی شهرداری تهران یا سایر ارگانها اجرا شود.
زرافشان تصریح کرد: همچنین، به تازگی کتابخانه ملی بخش کتابهای کودکان و نوجوانان را برخط کرده است. با همکاری شهرداری تهران و کتابخانه ملی میتوان به شکل گسترده نوجوانان را تشویق کرد تا در کنار دورههای آموزشی مجازی و رایگان از کتابهای دردسترس و موجود نیز استفاده کنند.
وی در پایان با تأکید بر اینکه برگزاری دورههای آموزشی رایگان از سوی شهرداری آن هم در شرایط اقتصادی فعلی اقدام بسیار پسندیدهای است، گفت: از آن جا که تمام نوجوانان در اقصی نقاط کشور به این کلاسها دسترسی دارند، از شهرداری میخواهم در صورت تداوم دوره ها، به موضوع هنرهای بومی نیز توجه کند.