«مطبخ» عنوان برنامهای است که با نگاهی به تاریخچه غذاهای سنتی و خوراکهای اصیل ایرانی از شبکه پنج پخش میشود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه پنج، برنامه «مطبخ» که با هدف شناخت هر چه بیشتر غذاهای اصیل و ذائقه ایرانی تولید شده ضمن معرفی تاریخچه هر غذا، مسیر تکامل هر خوراک، تمایل ذائقه ایرانی به غذاهای سنتی گفتگویی با سرآشپزان پیشکسوت و فعالان این عرصه ترتیب داده است.
این برنامه در این ۲ قسمت به تاریخچه ۲ نوع آشپزی (خورشت و شیرینی جات) میپردازد و آن را بررسی میکند که هر نوع از این خوراکیها چگونه وارد فرهنگ ایرانی شده است و در مرور زمان چه تغییری کرده است.
«مطبخ» به تهیهکنندگی حسام اسلامی و کارگردانی حسین نشاطی، کاری از موسسه اوج و به همت گروه خانواده و کودک، امروز و فردا چهارشنبه و پنجشنبه اول و دوم مردادماه ساعت ۱۱ به مدت ۴۵ دقیقه پخش میشود.