نویسنده، کارگردان و منتقد تئاتر گفت: نمایشنامه شهید کاوه را برای اجرا در تماشاخانه سرو پیشنهاد دادیم که امیدواریم به زودی با موافقت این تماشاخانه به اجرا برسد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «مهدی نصیری» نویسنده، کارگردان و منتقد تئاتر عنوان کرد: در این مدت چند نمایشنامه نوشتم و این فضا را به خوبی تجربه کردم که بخشی از آنها هم چاپ شد. حال تصمیم دارم نمایش زندگی شهید کاوه را به صحنه تئاتر تماشاخانه سرو ببرم.
وی در ادامه افزود: ژانر کار دفاع مقدس و درباره شهید کاوه است به تازگی پنج نمایشنامه به عنوان قلم روشن منتشر شده که یکی از آنها به قلم من برای شهید کاوه بود.
نصیری با اشاره به اینکه با تماشاخانه سرو مذاکره کرده اند، گفت: قرار است به زودی به ما خبر بدهند.
وی درباره یکی دیگر از نمایشنامه هایش گفت: نمایشنامه دیگری هم درباره سه دختر جنگ زده لهستانی، ارمنی و آبادانی نوشتم که اینها به همراه مادرشان درگیر جنگ شدند. من کلا درباره جنگ جهانی دوم و اتفاقات آن علاقهمند به کار هستم آن دوره ه خیلی از لهستانیها فرار کردند که یا دستگیر شدند یا در اردوگاههای کار اجباری مجبور به کار شدند یا کشته شدند خیلی از اینها اواخر جنگ جهانی دوم از ایران و اهواز عبور کردند تا به لهستان بروند، اما بعدتر در بندر انزلی، اصفهان، تهران و اهواز و آبادان ماندند.
وی با اشاره به اینکه نمایشنامه را براساس مستندات مرکز و محتوایی کلیسای قلب مسیح که یک کلیسایی در آبادان است نوشته، گفت: حال این داستان بر محور این سه دختر و مادرشان میچرخد.
نصیری با تأکید بر جدا افتادگی تئاتر دفاع مقدس از هنرمندان این ژانر گفت: من علاقهمند به این حوزه از تئاتر جنگ تا دفاع مقدس هستم و همیشه درگیر آن بوده ام متأسفانه اتفاقی که الان افتاده از هنرمندان این عرصه حمایت نمیشود و آنها هم رغبتی دیگر به کار در این عرصه نشان نمیدهند.
وی در ادامه گفت: الان با خیلیها که تماس میگیریم میگویند دیگر کار نمیکنیم و این باعث تاسف است من خودم چند مقاله در این عرصه نوشتم که مخاطب تئاتر و این ژانر به زودی از دست خواهد رفت. این تئاتر همیشه جنبههای هنری داشته، اما همیشه حمایت از آن کم بوده است به همین دلیل ظلم به هنرمندان در این عرصه شده است. خیلیها الان شعار میدهند، اما ما عملی نمیبینیم که هنرمندان را وارد این عرصه کند.