
افتتاح بزرگترین مجتمع پرورش دام توسط ستاد اجرایی فرمان امام /محمد مخبر: جلوی یک میلیارد دلار واردات کشاورزی را میگیریم
آیین بهرهبرداری از فاز اول بزرگترین مجتمع صنعتی پرورش و اصلاح نژاد ۸۰ هزار راسی دام سبک کشور و کلنگزنی پروژه کارخانه لبنی با ظرفیت ۱۲ هزار تن کره و ۴۰ هزار تن شیر خشک در سال با حضور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در فشافویه تهران برگزار شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محمد مخبر؛ رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم، با عرض تسلیت شهادت امام محمد باقر (ع) اظهار کرد: ستاد اجرایی در یک سال ۴۰ هزار طرح را با ظرفیت ۱۶۵ هزار شغل ایجاد کرده که این حجم از فعالیتها فقط با روحیه جهادی حاصل میشود.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام اشتغال را مهمترین اولویت کشور عنوان کرد و گفت: در بنیاد برکت ۶۰ هزار طرح را امسال هدفگذاری کردهایم که ۸۰ درصد آن در زمینه دامداری است.
وی افزود: شایسته کشورمان نیست که تا ۹۰ درصد در زمینه دانههای روغنی و کره وابسته به واردات باشیم.
مخبر با اشاره به فعالیت ستاد اجرایی در بخش کشاورزی و تامین امنیت غذایی، گفت: براساس برنامهریزیهایی که انجام دادهایم، قصد داریم تا در مدت سه سال جلوی یک میلیارد دلار واردات کشاورزی و دامی را بگیریم که هماکنون ۲۵ درصد جلوتر از برنامههایمان هستیم.

وی افزود: ورود پر قدرت ستاد به حوزه استراتژیک کشاورزی و تامین امنیت غذایی و مشارکت با بخش خصوصی برای برطرف کردن کمبودها، منشا خیر فراوانی برای کشور بوده و باعث جهش تولید و جلوگیری از خروج ارز شده است.
معاون استاندار تهران تاکید کرد: ستاد اجرایی فرمان امام درک زیادی از سرمایهگذاری دارد و وظیفه خود میدانم از ریاست این مجموعه تشکر کنم.
عسگری افزود: ما معتقدیم اگر قرار باشد تورم مدیریت شود و بیکاری و آسیبهای اجتماعی به حداقل برسد، فقط با توسعه ظرفیتهای تولیدی ممکن است و اگر کسی در این حوزه کار کرد میتواند بگوید در راستای دغدغههای نظام قدم برداشته است.
وی با اشاره به ظرفیت بالای استان تهران برای تولیدات محصولات کشاورزی، یادآور شد: ۱۱ درصد شیر مصرفی کشور در تهران تولید میشود.
در پایان این مراسم از خانوادههای شهیدان پاشاپور، زمانینیا، محمدمیرزایی و ابراهیم قنقره تجلیل به عمل آمد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.