معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیامنور گفت: از تولید روزانه ۹۰ هزار ماسک، ۳۰ هزار ماسک با روش سنتی و ۶۰ هزار ماسک به صورت ماشینی تولید شد که از این هفته عرضه میشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري دانشجو، محمدعلی کریمی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیامنور با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور در حوزه کارآفرینی به پیشرفتهای چشمگیری دست یافته است؛ گفت: تفاهمنامه دانشگاه پیامنور با معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری و انتخاب ۷ استان به صورت پایلوت با هدف مهارت آموزی نیروها و فراهم آوردن بسترهای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه ها، امضا شد و استان مرکزی یکی از این استانها در حوزه پوشاک بود که خوشبختانه پیشرفت بسیاری در این زمینه داشت.
وی اظهار كرد: همزمان با شیوع بیماری کرونا و افزایش نیاز مراکز درمانی و مردم به ماسک و گان، طبیعتا به فراخور وضعیت موجود، رویکرد پژوهشی و فناوری دانشگاه نیز تغییر کرد و برای نمونه در استان مرکزی، آموزشها در جهت تولید و عرضه ماسک و گان مورد نیاز این منطقه ارائه شد.
کریمی افزود: با سرعت و کمتر از ۲۰ روز این اتفاق به سرانجام رسید و با کسب مجوزهای وزارت بهداشت، ماسکهای استاندارد برای نیاز مراکز درمانی استان مرکزی تولید شد.
وی با عنوان اینکه بخش عمدهای از ماسکهای مورد نیاز سازمان مرکزی و مجموعه استانهایی که درخواست داشتند نیز از طریق استان مرکزی تامین شد، تصریح کرد: در مجموع از تولید روزانه ۹۰ هزار ماسک، ۳۰ هزار ماسک با روش سنتی و به کارگیری ۸۶ نیروی آموزش دیده با رویکرد آموزشی دانشگاه و ۶۰ هزار ماسک هم ماشینی و اتومات تولید شد که از این هفته عرضه میشود.
کریمی همچنین از تولید مواد ضدعفونی کننده مورد تایید وزارت بهداشت خبر داد و گفت: مهارت آموزان دانشگاه پیام نور در استانهای هرمزگان، قزوین، فارس و تهران نیز در زمینه تولید مواد ضدعفونی کننده مورد تایید وزارت بهداشت موفق بوده اند و توانستند نه تنها نیاز داخلی دانشگاه بلکه نیاز دیگر مجموعههای دولتی و غیر دولتی را تامین کنند.