کد خبر:۸۶۵۳۹۲
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام‌نور:

دانشجویان دانشگاه پیام نور روزانه ۹۰ هزار ماسک تولید می‌کنند

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام‌نور گفت: از تولید روزانه ۹۰ هزار ماسک، ۳۰ هزار ماسک با روش سنتی و ۶۰ هزار ماسک به صورت ماشینی تولید شد که از این هفته عرضه می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري دانشجو، محمدعلی کریمی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام‌نور با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور در حوزه کارآفرینی به پیشرفت‌های چشمگیری دست یافته است؛ گفت: تفاهم‌نامه دانشگاه پیام‌نور با معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری و انتخاب ۷ استان به صورت پایلوت با هدف مهارت آموزی نیرو‌ها و فراهم آوردن بستر‌های اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه ها، امضا شد و استان مرکزی یکی از این استان‌ها در حوزه پوشاک بود که خوشبختانه پیشرفت بسیاری در این زمینه داشت.

وی اظهار كرد: همزمان با شیوع بیماری کرونا و افزایش نیاز مراکز درمانی و مردم به ماسک و گان، طبیعتا به فراخور وضعیت موجود، رویکرد پژوهشی و فناوری دانشگاه نیز تغییر کرد و برای نمونه در استان مرکزی، آموزش‌ها در جهت تولید و عرضه ماسک و گان مورد نیاز این منطقه ارائه شد.

کریمی افزود: با سرعت و کمتر از ۲۰ روز این اتفاق به سرانجام رسید و با کسب مجوز‌های وزارت بهداشت، ماسک‌های استاندارد برای نیاز مراکز درمانی استان مرکزی تولید شد.

وی با عنوان اینکه بخش عمده‌ای از ماسک‌های مورد نیاز سازمان مرکزی و مجموعه استان‌هایی که درخواست داشتند نیز از طریق استان مرکزی تامین شد، تصریح کرد: در مجموع از تولید روزانه ۹۰ هزار ماسک، ۳۰ هزار ماسک با روش سنتی و به کارگیری ۸۶ نیروی آموزش دیده با رویکرد آموزشی دانشگاه و ۶۰ هزار ماسک هم ماشینی و اتومات تولید شد که از این هفته عرضه می‌شود.

کریمی همچنین از تولید مواد ضدعفونی کننده مورد تایید وزارت بهداشت خبر داد و گفت: مهارت آموزان دانشگاه پیام نور در استان‌های هرمزگان، قزوین، فارس و تهران نیز در زمینه تولید مواد ضدعفونی کننده مورد تایید وزارت بهداشت موفق بوده اند و توانستند نه تنها نیاز داخلی دانشگاه بلکه نیاز دیگر مجموعه‌های دولتی و غیر دولتی را تامین کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار