کد خبر:۷۹۲۱۸۵
کریمی در گفتگو با دانشجو:

صنعت کشور نیازمند پوست اندازی است / عدم رقابت در صنایع کیفیت را کاهش می‌دهد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور گفت: انحصار موجود در صنایع کیفیت محصولات را کاهش می‌دهد اگر رقابت ایجاد شود کیفیت بهبود خواهد یافت.

پنجشنبه منتشر شودصنعت کشور نیازمند پوست اندازی است / عدم رقابت در صنایع کیفیت را کاهش می‌دهد

محمدعلی کریمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره نمود خارجی فعالیت‌های صنعتی دانشگاه‌ها گفت: صنعت باید در کشور به پوست اندازی برسد به طوری که خود را با اتفاقات روز دنیا همراه کند. اگر قرار باشد صنعت به سمت پویایی حرکت کند بالطبع نیازمند دانشگاه خواهد بود.
 
کریمی با بیان اینکه عمده صنایع کشور دچار روند کلیشه‌ای شده‌اند؛ تصریح کرد: عدم وجود رقابت درمیان صنایع کشور چنین روندی را ایجاد کرده است، اگر بتوانیم امکان رقابت را در میان آن‌ها ایجاد کنیم قطعا اتفاقات خوبی را شاهد خواهیم بود. برای نمونه می‌توان به صنعت خودروسازی اشاره کرد، در حقیقت تا زمانی که صنعت خودروی ما حالت انحصاری داشته باشد. کیفیت بهبود پیدا نخواهد کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه دانشگاه برای تشویق اساتید حداکثر همکاری‌های لازم را انجام می‌دهد؛ تاکید کرد: شرایط را طوری فراهم کرده‌ایم تا اساتید به جای حضور فیزیکی در دانشگاه‌ها بتوانند در خارج از دانشگاه به فعالیت‌های صنعتی بپردازند. همچنین درحوزه طرح‌های پژوهشی و فرصت‌های مطالعاتی نیزحمایت‌های لازم را انجام خواهیم داد.

وی با بیان اینکه یکی از رویکرد‌ها و اولویت‌های دانشگاه پیام نور توجه به بحث استارت‌آپ‌ها است؛ خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور چندین استارت‌آپ را در سطح ملی درحوزه استان‌ها برگزار کرده است، اولین آن‌ها تحت عنوان تولید محتوای دیجیتال بود که مراسم اختتامیه آن با حضور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شد. تعدادی از این استارت‌آپ‌ها در مرحله بومی و تجاری سازی هستند، استقبال از آن‌ها ادامه خواهد داشت به طوری که در برنامه‌های اجرایی بر روی آن تاکید داریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار