کارشناس مسائل سیاسی گفت: اساساً طرح مجدد نسخه شکست خورده و نخ نما شده مذاکره برای حل مشکلات کشور، چیزی جز آدرس غلط دادن و تحریف واقعیات نیست. امری که مانند گذشته موجب شرطی شدن اقتصاد و از دست رفتن فرصتها خواهد شد.
علیرضا فقیهیراد کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه اصلاحات با طرح دوگانه جمهوریخواه بد، دموکرات خوب به دنبال پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ است، اظهار داشت: جریان غرب گرا که در سال ۹۲ با شعار مذاکره برای رفع تحریمها و همزمان حفظ توان هستهای در کشور روی کارآمد و ۷ سال کشور را معطل برجام و مذاکره با آمریکا کرد؛ امروز نتیجه آن خسارت محض، از کار افتادن چرخ صنعت هستهای و قفل شدن چرخ زندگی مردم است.
وی با تأکید بر اینکه تفاوت بنیادی بین دموکراتها و جمهوریخواهان آمریکا در خصومت ورزی علیه ایران وجود ندارد، گفت: تاریخ بیانگر آن است که دموکراتها بیشترین فشار و تحریمها را علیه کشورمان تحمیل کردهاند. به گونهای که آمریکا از آغاز انقلاب اسلامی، نزدیک به ۳۵بار ایران را تحریم کرده که ۲۴بار آن توسط دموکراتها و ۱۱بار بهوسیله جمهوریخواهان بوده است.
فقیهیراد افزود: باراک اوباما از نظر برخیها شخصیتی مؤدب و باهوش جلوه میکند، اما به تنهایی با اعمال ۱۱ تحریم علیه ایران رکورد دار است و به اندازه تمامی جمهوریخواهان تاریخ آمریکا، کشورمان را تحریم کرده است.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: در دوره ریاست جمهوری اوباما با معاون اولی «جو بایدن»، حتی پس از توافق برجام و متوقف کردن توان هستهای کشورمان، نه تنها تحریمها پایان نیافت بلکه بارها صریحاً برجام را نقض کردند و با غارت ۲ میلیارد دلاری اموال کشورمان، تمدید قانون تحریمی آیسا، تصویب قانون محدودیت ویزا از هیچ اقدام خصمانهای علیه ایران دریغ نکردند.
وی ادامه داد: در دوره ریاستجمهوری همین دموکراتهای به اصطلاح خوب بود که طراحی انقلاب مخملین و فتنه ۸۸ در کشورمان صورت گرفت. حتی در سابقه این حزب سیاسی، حمله مستقیم نظامی توسط نیروهای دلتا فورس در طبس هم مشاهده میشود. «جو بایدن» در روزهای منتهی به توافق برجام در موسسه سیاست خاور نزدیک واشنگتن رسماً گفته بود: «لازم باشد با ایران وارد جنگ خواهیم شد.»
فقیهیراد با اشاره بر اینکه بایدن که رسماً به صهیونیست بودن خود افتخار میکند، عنوان کرد: این سیاستمدار آمریکایی حتی در نوع مواجه با برجام نیز همان شروط ترامپ را مطرح کرده است و از تمدید زمانی محدودیتهای برجام و گسترش آن به حوزههای موشکی، منطقهای و مسائل حقوق بشری میگوید؛ بنابراین با روی کارآمدن «جو بایدن» نیز حتی در مساله برجام نیز هیچ تفاوت بنیادینی با ترامپ جمهوریخواه وجود نخواهد داشت.
این کارشناس مسائل سیاسی افزود: اساساً طرح مجدد نسخه شکست خورده و نخ نما شده مذاکره برای حل مشکلات کشور، چیزی جز آدرس غلط دادن و تحریف واقعیات نیست. امری که مانند سالهای گذشته موجب شرطی شدن اقتصاد و از دست رفتن فرصتهای بالقوه و درونی کشور برای اصلاح وضعیت موجود خواهد شد.
وی در پایان گفت: جریان اصلاحات نیز دیگر نخواهد توانست افکار عمومی را فریب دهد چرا که عملکرد ۷ سال گذشته این جریان در رأس امور اجرایی کشور با اختیارات کامل و بیسابقه خود، گواه بر بیکفایتی و شکست ایدههای آنان برای مدیریت کشور است.