سردبیر مجله پژوهشهای فلسفی دانشگاه تبریز گفت: مجله علمی پژوهشهای فلسفی دانشگاه تبریز با مقالات ویژه «فلسفه و بحران کرونا» منتشر شد.
محمد اصغری، سردبیر مجله پژوهشهای فلسفی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: شیوع بیماری covid ۱۹ یا کرونا در این ایام بحرانهایی را در ساحتهای مختلف زندگی بشر به وجود آورده است و تأثیر مرگبار این ویروس بر زندگی انسان و تحلیل این موضوع به عنوان یکی از دغدغههای اصلی رشتههای علوم انسانی ایجاب میکند که مجلات و ژورنالهای علوم انسانی توجه ویژه به این بحران داشته باشند.
اصغری تصریح کرد: رشته فلسفه در رأس این علوم توجه ویژه به امر دارد و از این رو مجله علمی پژوهشهای فلسفی دانشگاه تبریز به عنوان اولین مجله فلسفی ایران در بحبوحه شیوع کرونا در اواخر فروردین ماه ۱۳۹۹ تحت عنوان «فلسفه و بحران کرونا» به زبان فارسی فراخوان مقاله داد، با این فراخوان در بین دانشگاهیان از استقبال بسیار خوبی برخوردار شد و مقالات زیادی در فاصله دو ماهه از فروردین تا آخر خرداد ۹۹ به سایت مجله ارسال شد.
سردبیر مجله پژوهشهای فلسفی دانشگاه تبریز مطرح کرد: به دلیل حجم زیاد مقالات اعضای هیئت تحریریه، داوران و ویراستاران مجله با تلاش و توام با جدیت و دقت بیشتر همکاری بسیار خوبی کردند و در این فاصله کوتاه توانستند با ارزیابی، داوری و ویراستاری و صفحه آرایی این مقالات، شماره ۳۱ تابستان ۹۹ را به پایان برسانند و اکنون ۱۳ مقاله تایید شده نهایی نویسندگانی از دانشگاهها و موسسات آکادمیک کشور منتشر شده در این شماره منتشر شده است.
به گفته وی مقالات منتشر شده در این شماره به بررسی ابعاد مختلف فلسفی کرونا بر زندگی انسان در حوزه سیاست، روان پزشکی، دین و الهیات، حقوق بشر، پدیدارشناسی مرگ، زیست بوم عقلانیت، تاثیر کرونا بر آینده دانشگاه پرداخته شده است.