رئیس دانشگاه فنی و حرفهای گفت: ایجاد زیر ساختهای آموزش الکترونیک برای دانشگاه فنی حرفهای هزینه بر بوده؛ بنابراین در ترم تحصیلی گذشته با مازاد بودجه روبه رو نشدهایم.
ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره کاهش هزینههای دانشگاه در دوران آموزش آنلاین گفت: در بودجه دانشگاه ما برای حق تدریسیها یک ریال هم دیده نشده است زیرا ما در سرانه بودجه دانشگاه که به تعداد دانشجو داده میشود نیز دچار مشکل هستیم، بنابراین اینگونه نیست که آموزش آنلاین مازاد بودجهای برای دانشگاه ایجاد کرده باشد.
وی ادامه داد: دانشگاه فنی حرفهای سالهای گذشته در پایان هر سال تحصیلی ممکن بود با مشکل شدید کمبود بودجه روبه رو شود. اما شرایط کرونا و آموزش الکترونیک موجب شد تا ترم گذشته با این مشکل روبه رو نشویم، از طرف دیگر توجه به آموزش آنلاین و ایجاد زیر ساختهای آن که مبنی بر فناوری اطلاعات است، نیاز به بودجه دارد؛ بنابراین ما بخشی از بودجه دانشگاه را در مقطع کاردانی و کارشناسی به دانشکدهها دادیم تا بتوانند زیرساختهای لازم را برای شروع آموزشهای الکترونیک ایجاد کنند.
صالحی عمران در پایان خاطرنشان کرد: در دانشگاه فنی حرفهای ۲۰ هزار استاد حق تدریس حضور دارند که سالانه ۱۰۰ میلیارد بودجه میخواهند؛ بنابراین با وجود این که آموزشها آنلاین شده است و انتظار میرود که بودجه دانشگاه ذخیره شده باشد، اما در حقیقت ما چیزی به اسم مازاد بودجه را تجربه نکردهایم.