کد خبر:۸۶۷۱۸۳
پرونده ویژه| مصائب حق‌التدریسی- ۱۷

صالحی‌عمران: پویایی نظام آموزش عالی در استفاده از نیرو‌های حق‌التدریسی است

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای گفت: وجود افرادی که به صورت حق‌التدریسی فعالیت می‌کنند ضروری است؛ بنابراین پویایی نظام آموزش عالی در این است که از این نیرو‌های فعال استفاده کند.

ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره اساتید حق تدریسی گفت: هر سیستم آموزشی در دنیا هم کادر ثابت دارد و هم بر اساس نیاز موقت خود به جذب اساتید می‌پردازد، دانشگاه همواره نیاز به یک سری افراد خبره دارد که در قالب زمان موقت به ارائه دروس در ترم‌های مختلف بپردازد. رایج شده است که به این نیرو‌های حق تدریسی، اساتید حق تدریس گفته شود، درصورتی که بهتر است یک نام گذاری کنیم که بار حقوقی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه در تمام نظام‌های آموزشی وجود افرادی که ثابت نیستند، طبیعی است؛ اظهار کرد: ممکن است دانشگاه یک سری دروس را اکنون ارائه کند و برای آموزش آن‌ها نیاز به استاد داشته باشد، اما پس از مدتی با تغییر رشته‌های خود، دیگر نیاز به آن اساتید نداشته باشد؛ بنابراین در این میان وجود افرادی که به صورت حق تدریسی فعالیت می‌کنند ضروری است. در حقیقت پویایی نظام آموزش عالی نیز در این است که از این نیرو‌های فعال استفاده کند.
 
صالحی عمران درباره میانگین درآمد نیرو‌های حق تدریسی تصریح کرد: این افراد تنها در دانشگاه مشغول به کار نیستند و بسیاری از آن‌ها در صنعت نیز فعالیت می‌کنند. این امر سبب می‌شود تا بخش صنعت و دانشگاه با یک دیگر ارتباط مداوم داشته باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار