آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۹۴۹۹
کی‌نژاد به دانشجو خبر داد

هشدار شورای عالی انقلاب فرهنگی به دانشگاه تهران در مورد پرونده «برزن محمدی»

رییس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره پرونده جذب «آریا برزن محمدی» در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران توضیح داد.

محمدعلی کی‌نژاد رییس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره جذب استاد مسئله‌دار در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بیان کرد: پرونده این فرد در هیئت مرکزی جذب تایید نشده است.

رییس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به این سوال که چرا علیرغم عدم تایید پرونده این فرد، اما نام او در لیست اعضای هیئت علمی دانشگاه درج شده است، عنوان کرد: پیرو اخبار رسیده درباره جذب این فرد، تذکرات لازم به دانشگاه تهران داده شده است.

وی درباره نظارت بر چنین مسئله‌ای گفت: چارچوب قانون بدین صورت است که شورا ورود اجرایی به مسئله ندارد و این مسئله را باید از مسئولان دانشگاه تهران پرسید که چرا وی به کار گرفته شده است.

کی‌نژاد بیان کرد: به محض آنکه از موضوع جذب آریا برزن محمدی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با خبر شدم با هیئت مرکزی جذب وزارت علوم صحبت کردم و اعلام کردم که این فرد تائیدیه شورا را برای هیئت علمی شدن ندارد و تذکرات لازم ارائه شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار