کارشناس مسائل بینالملل گفت: حزبالله در تلاش است که از قابلیتهای بخشهای مختلف خود استفاده کند تا ثبات و امنیت را در جامعه لبنان حاکم شود.
حسن لاسجردی کارشناس مسائل بینالملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، پیرامون ناآرامیهای اخیر کشور لبنان اظهار داشت: مشکلات اقتصادی میتواند موجب اعتراضات اجتماعی در این کشور شود و این اعتراضات اجتماعی، دولت را فلج خواهد کرد؛ درصورتیکه دولت این کشور نتواند برای رفع مشکلات اقتصادی اقدامات اساسی انجام دهد، این جامعه یکبار دیگر به میدان مطالبات سیاسی اجتماعی تبدیل خواهد شد.
وی ادامه داد: زمانی که دولت و احزاب سیاسی حاکم پاسخگوی مطالبات مردم نباشند، بدون شک رقابت بین احزاب برای از میان برداشتن رقیب قوت خواهد گرفت و با توجه به سیستم حزبی یا رقابتی در تشکیلات سیاسی لبنان، بهطورقطع این موضوع میتواند به وخیم شدن اوضاع بی افزاید.
کارشناس مسائل بینالملل با تأکید بر اینکه لبنان محل تلاقی بازیگران منطقهای است، افزود: بازیگران منطقهای بسیاری در این کشور حضور دارند و هر کدام میتوانند به گستردگی این آتش دامن بزنند یا آن را مهار کنند؛ اتفاقات این کشور نشان میدهد که بازیگران منطقهای سعی دارند که اوضاع سیاسی لبنان را متشنج کنند.
لاسجردی تصریح کرد: حزبالله در تلاش است که از قابلیتهای بخشهای مختلف خود استفاده کند تا ثبات و امنیت در جامعه لبنان حاکم شود.
وی با اشاره بر اینکه انفجار اخیر بندر بیروت نیز پیامدهای سیاسی اقتصادی برای این کشور به همراه داشته است، گفت: این اتفاق اخیر آنقدر بزرگ بوده است که نمیشود تأثیرات همهجانبه آن را نادیده گرفت و طی ماههای آتی اثرات خود را بر اقتصاد لبنان و زندگی جاری جامعه لبنان خواهد گذاشت.
تحلیلگر مسائل بینالملل با بیان اینکه آمریکا به دنبال بهرهبرداری از این انفجار علیه حزبالله لبنان است، عنوان کرد: آمریکاییها در تلاش هستند تا بتوانند از این اتفاق در تبلیغات خود علیه جریان حزبالله در لبنان سوء استفاده و میان انفجار بندر بیروت و فعالیتهای نظامی این جریان مقاومت، ارتباطاتی ایجاد کنند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به دنبال انفجار بندر بیروت در هفته گذشته که به دلیل وجود ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم صورت گرفت و موجب کشته شدن ۱۵۸ نفر و زخمی شدن بیش از ۵ هزار نفر دیگر شد، از عصر جمعه و با هدایت برخی رسانههای داخلی و همچنین رسانههای خارجی و عوامل داخلی آنها شماری از معترضان به ساختمانهای پارلمان، وزارت خارجه، اقتصاد، محیطزیست و تجارت لبنان حمله کرده و با نیروهای ارتش و امنیتی این کشور درگیر شدند.