آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۸۴۲۴
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

دریافت هرگونه وجهی از والدین در مدارس ممنوع است

فیروزجایی با تاکید بر اینکه مدیران مدارس باید بدانند که دریافت هرگونه وجهی ممنوع است، گفت: اگر مدیری تخلف کند، پرونده‌اش به مراجع قانون ارجاع داده می‌شود و در هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفتگو با موضوع تذکر تعدادی از نمایندگان مجلس به وزیر آموزش و پرورش درباره اخد پول از والدین در مدارس دولتی با دکتر علی کریمی فیروزجایی عضو هیئت رئیسه مجلس و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به صورت تلفنی گفتگو کرد.

علی کریمی فیروزجایی با اشاره به آموزش عمومی رایگان بر طبق قانونی اساسی گفت: وزارت آموزش و پرورش بر اساس قانون اجازه دریافت هرگونه وجهی را ندارد.

وی در خصوص دریافت وجه از والدین دانش آموزان در مدارس دولتی اظهار کرد: بخشی از این موضوع برمی گردد به ساختار معیوب بودجه‌بندی که در آموزش و پرورش وجود دارد. وقتی که مدیر مدرسه را تامین نکنیم و بودجه ندهیم، باید بدانیم که آن مدیر باید واحد‌های آموزشی را بگرداند. البته این توجیه نیست و کاری غیر قانونی است.

*برخورد با مدیران متخلف برخورد با معلول است و نه علت

عضو هیئت رئیسه مجلس برخورد با مدیران متخلف را برخورد با معلول دانست و در عین حال مطرح کرد: ما باید علت اصلی را شناسایی کنیم که موجب این آسیب می‌شود و نارضایتی مردم را در پی دارد.

کریمی فیروزجایی اظهار کرد: ما باید برای مدارس متناسب با تعداد دانش‌آموزانی که در یک واحد درسی مشغول به تحصیل هستند، سرانه بگذاریم و تامین بودجه کنیم. این اقدام ممکن است در حال حاضر انجام شود، اما معیوب است و به شکل عادلانه انجام نمی‌شود.

وی با تاکید بر اینکه مدیران مدارس باید بدانند که دریافت هرگونه وجهی ممنوع است، بیان کرد: وزیر آموزش و پرورش باید با ابلاغ به مدیر کل بازرسی آموزش و پرورش که مسئول رسیدگی به شکایات وزارت خانه است این فرد را به همراه تیمی که در سرتا سر استان‌ها دارند مامور کند تا به روشی مدارس را رصد کنند که این تخلفات صورت نگیرد. احیانا اگر مدیری هم تخلف کند، پرونده‌اش به مراجع قانون ارجاع داده می‌شود و در هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

کریمی فیروزجایی در خصوص نحوه پیگیری خانواده‌ها در مواجهه با چنین مواردی گفت: خانواده‌ها هم باید بدانند که نباید چنین پولی را موقع ثبت نام پرداخت کنند و اگر پراخت شده باید گزارش دهند و یا شکایت خود را به واحد‌های بازرسی که در آموزش و پرورش مستقر است و یا خود وزارت آموزش و پرورش بدهند. اگر گزارشی هم به آموزش و تحقیقات مجلس بیاید آن را ارجاع خواهیم داد و برخورد خواهیم کرد تا این اتفاق نیفتد.

*مشارکت داوطلبانه اولیاء و یا خیرین منعی ندارد

وی در عین حال بیان کرد: نحوه مشارکت داو طلبانه اولیاء و یا خیرین منعی ندارد بلکه اقدام پسندیده و نیکویی است. این فرهنگ را باید تشویق کنیم و صدا و سیما باید به آن بپردازد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به تذکر تعدادی از نمایندگان مجلس به وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: تذکر همکاران ما به وزیر آموزش و پرورش در راستای همین امر است که در ایام ثبت نام که در روز‌های آینده است، شاهد چنین تخلفاتی نباشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸
خیلی عالی، اصلا درخواست وجهی ندارن.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار