سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت: ۲ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا توسط سازمان تدارک پزشکی هلال احمر اماده شده که این واکسن از نیمه دوم شهریور در کشور توزیع میشود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد نصیری سخنگوی جمعیت هلال احمر در نشست خبری خود با اصحاب رسانه گفت: کمتر از ۲۴ ساعت پس از حادثه انفجار بیروت، امکانات خود را به منطقه اعزام کردیم و این از وظایف ما بود؛ چراکه در سیل سال گذشته محموله بسیار خوبی از کشورهایی مانند لبنان برای کشور ما ارسال شد. طبق اخرین گزارش بیمارستان صحرایی ایران در این کشور به ۲ هزار و ۵۰۰ مراجعه کننده خدمات رسانده است و ۱۸ نفر از متخصصان کادر درمانی هلال احمر ایران در بیروت همچنان مشغول خدمت هستند.
سخنگوی جمعیت هلال احمر در تصریح برنامههای هفته دولت افزود: یکی از موضوعاتی که در این دوره کاری جزء اولویتها است توسعه خانه هلال به ویژه در مناطق روستایی است که در تاب آوری بسیار موثر است و در شش ماه گذشته کارهای ویژهای در هلال احمر انجام شد و همین موضوع به توسعه هلال سرعت بخشید و در هفته دولت ۱۰۰۰ خانه هلال جدید در کل کشور افتتاح میشود که با این اقدام ظرفیت خانههای هلال دو برابر خواهد شد.
نصیری افزود: تنها نهادی که با تعرفه ترجیحی به ارائه خدمات توانبخشی میپردازد، جمعیت هلال احمر است و در هفته دولت ۳ خانه توانبخشی در کشور افتتاح میشود.
او بیان کرد: مصرف ماسک N ۹۵ در هلال احمر کم است و تصمیم بر آن شده تا در هفته دولت توزیع قابل توجهی از ماسکها N ۹۵ توزیع شود و در کنار آن باید گفت موضوع کرونا ماندگار شده است و در این روزها عزاداری امام حسین (ع) دغدغه ما است و باید به سمتی حرکت کنیم که عزاداریها با تمام شیوه نامهها و ایمن انجام شوند.
سخنگوی جمعیت هلال احمر افزود: توزیع ماسک و اقلام بهداشتی در چارچوب شیوه نامههای بهداشتی وزارت بهداشت از سوی جوانان هلال احمر در هیئت عزاداری انجام میشود و ما در حال برنامه ریزی پویش نذر سلامت هستیم و در سال جاری در بازه زمانی عزاداری امام حسین (ع) موضوع ایمنی جامعه مورد توجه قرار دارد که یکی از آنها تأمین ماسک است، زیرا بسیاری از افراد در تهیه ماسک نیز با مشکل مواجه هستند.
نصیری ادامه داد: در حوزه امداد و نجات میتوان گفت کاهش ۵۳ درصدی مأموریتها نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ثبت رسید که این آمار در بازه زمانی سال گذشته ۴ هزار و ۳۸ مورد بود که کم بودن مسافرتها و رعایت مردم از دلائل این کاهش ماموریتها بوده است، اما مازندران، اصفهان و گلستان از استانهایی هستند که دارای بیشترین آمار عملیات امداد و نجات بودند.
سخنگوی جمعیت هلال احمر افزود: تعداد عملیاتهای نجات غریق نیز ۷۱ عملیات طی یک ماه گذشته بوده است که متأسفانه شاهد افزایش عملیات در نقاط آبی بوده ایم.
وی تاکید کرد: از تمامی مردم میخواهیم از شنا کردن در نقاط کم جمعیت و غیر مجاز پرهیز کنند. درگیری ما در این موضوع پیشتر در ۳ استان بود، اما امسال در ۲۲ استان ازجمله مازندران و بوشهر درگیر بوده ایم.
سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت: ۲میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا توسط سازمان تدارک پزشکی هلال احمر اماده شده است که این واکسن از نیمه دوم شهریور در کشور توزیع میشود.
وی با اشاره به ایجاد خط انتقال کمکهای بشر دوستانه به هلال احمر ایران، تصریح کرد:بر اساس پیگیری بیش از یکساله هلال احمر نزدیک به ۵۰۰هزار دلار کمک فدراسیون جهانی صلیب سرخ بعد از گذشت ۳سال عملی شد که از این میزان ۱۵۰هزار دلار مربوط به ۳سال قبل و مناطق کرمانشاه است،۱۰۰هزار دلار برای سیل سیستان و بلوچستان و ۳۰۰هزار دلار مربوط به کروناست.
نصیری متذکر شد:به ازای هر خانواده در کرمانشاه که منازلشان در زلزله دچار آسیب شده و نیمه کاره است معادل ریالی ۱۰۰دلار و به خانوادههایی که منازلشان در سیل سیستان و بلوچستان آسیب دیده اند نیز همین میزان اختصاص پیدا کرده است.
وی از آمادگی هلال احمر برای تهیه و توزیع واکسن کرونا در صورتی که تولید شده و به تایید وزارت بهداشت برسد خبر داد و گفت:تقریبا در تمام پادگان های آموزشی سربازان دوره آموزشهای لازم برگزار میشود.
نصیری با بیان اینکه هنوز نزدیک به ۹۰۰هزار دلار در خصوص کمک بین المللی به موضوع کرونا به هلال احمر عملیاتی نشده است، ابراز داشت:هر روز دو هزار نفر در دوره آموزشی آنلاین هلال احمر شرکت دارند و گواهینامه مربوط را دریافت میکنند.
سخنگوی جمعیت هلال احمر با اشاره به جزئیات کمکهای امدادی در یکماه گذشته، اظهار داشت:به ۷۴۶۷نفر امداد رسانی شده در قالب ۲۱۶۲ ماموریت امدادی در یک ماه اخیر اجرا شده است. همچنین ۳۱۶ مصدوم نجات پیدا کردند و ۷۱عملیات در محیطهای آبی انجام شد.
نصیری متذکر شد: سال گذشته ۱۷۰میلیارد تومان برای ۱۷هزار نفر مبلغ ۱۰میلیون تومان کمک بلاعوض به مناطق زلزله زده اختصاص دادیم.
نصیری در خصوص محله هرندی گفت: محله هرندی و مناطق حاشیهای کشور یکی از کار ویژهها در زمان غیر بحران هستند و قرار بر این شده است که در هفته دولت رئیس جمعیت هلال احمر کار اطلاع رسانی آن را انجام دهد و برای آن که محله هرندی ارتقا پیدا کند، باید مردم آن محله ارادهای برای اصلاح داشته باشند و تا زمانی که ما بخواهیم از خارج از محله فعالیت فرهنگی کنیم، اتفاقی که باید بیفتد، نمیافتد و این اقدام به افزایش آسیب نیز منجر میشود.
سخنگوی جمعیت هلال احمر افزود: در خانه هلال جمعی از افراد دور هم نشسته اند و ظرفیتها را در اختیار آنها قرار میدهیم تا به مشکلات خود رسیدگی کنند و باید گفت ما منطقه هرندی را به ۸ منطقه تقسیم بندی کردیم که در یک افق ۱۰ ساله شکل منطقه عوض شود.
نصیری ادامه داد: محله هرندی بیش از ۲۰ هزار نفر جمعیت دارد و واقعیت محله هرندی نخبگان و شهدایی هستند که نام آنها بر در و دیوار این محله نقش بسته است.
سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت: ۸۵۰۰ چادر توزیع و ۷۰ هزار چادر نیز در حال تولید هستند و باید گفت بخش زیادی از اعتبار تخصیص یافته در این دوره برای شارژ چادر بوده که برنامه ما افزایش ذخیره انبارهای اقماری جمعیت هلال احمر است.