آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۹۹۹۷

ثقفی: مدارس شهر تهران تا اطلاع ثانوی غیرحضوری دایر می‌شوند / هیچ الزامی برای استفاده از «شاد» وجود ندارد

سخنگوی آموزش و پرورش تهران گفت: از ۱۵شهریور تا اطلاع ثانوی مدارس غیرحضوری دایر شده و در شرایط قرمز همه مقاطع بصورت مجازی برپا می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسعود ثقفی در ارتباط تلفنی با برنامه "گفتگوی اجتماعی" رادیو گفتگو در رابطه با حواشی پیرامون آموزش در دوران کرونا گفت: اگر وضعیت در شهر تهران قرمز باشد، تمام آموزش‌ها بصورت غیر حضوری خواهد بود. در حال حاضر وضعیت قرمز است پس آموزش‌ها غیر حضوری است.

وی ادامه داد: در صورت تداوم وضعیت قرمز، ۱۵ شهریور ماه هیچ مدرسه‌ای باز نمی‌شود.

ثقفی افزود: اگر در وضعیت زرد قرار بگیریم، وضعیت کلاس‌های درس نیمه حضوری است.

وی اضافه کرد: در این شرایط ممکن است کلاس‌ها زوج و فرد و دانش آموزان با تعداد کمتری در مدارس حاضر شوند.

ثقفی گفت: در وضعیت قرمز تنها دانش آموزان پایه اول ابتدایی که ارتباط عاطفی میان آن‌ها و معلم ضروری است، با رعایت فاصله اجتماعی هفته اول سال تحصیلی سر کلاس‌های درس حاضر می‌شوند.

سخنگوی آموزش و پرورش تهران خاطرنشان کرد: قطعا وقتی پایه‌های دیگر تحصیلی در مدرسه حضور ندارند، یک مدرسه می‌ماند و ۳۰ دانش آموز پایه اول ابتدایی و قطعا اصول بهداشتی رعایت خواهد شد و لوازم ضد عفونی کننده و ماسک در دسترس خواهد بود.

ثقفی در بخشی دیگر از این برنامه رادیویی اقدامات معلمان و برخی مدیران مدارس را قابل ستایش دانست و گفت: در برخی مدارس کلاس مجازی دایر کردند، اما [این مسئله باعث نمی‌شود ایراد بسیار زیادی به نرم افزار شاد بگیریم].

وی ادامه داد: این نرم افزار از زمان ایده تا رسیدن به بازدهی و کیفیت مناسب نیازمند صرف زمان زیادی است؛ نرم افزار شاد از آغاز تا امروز سرعت کاربردی شدن قابل قبولی را طی کرده است.

ثقفی در عین حال عدم کاربردی شدن "نرم افزار شاد" بر پایه IOS را از نقاط ضعف برشمرد و گفت: این نرم افزار پلتفرمی آموزشی برای کل کشور نیست و نباید این مسئله به اشتباه اطلاع رسانی شود.

وی گفت: در آموزش و پرورش هیچ الزامی برای استفاده از نرم افزار شاد نداریم و از طرفی روش‌های پیش بینی شده آموزشی در کنار شبکه شاد، مناطق کمتر برخوردار کشور را پوشش می‌دهد.

ثقفی افزود: بعنوان مثال نرم افزار‌های ارائه شده توسط خود مدارس یکی از راهکارهاست که در کنار نرم افزار "شاد" استفاده می‌شود. دومین راه، پیش روی افرادی است که امکان استفاده از گوشی هوشمند و فضای مجازی را ندارند که راه پیش روی آن‌ها آموزش توسط شبکه آموزش سیما است.

این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش افزود: گروه سوم حتی تلویزیون در اختیار ندارند که این جامعه آماری محدود بایستی با رعایت پروتکل‌ها بصورت حضوری در مدارس حاضر شوند.

ثقفی ادامه داد: "شاد" را نباید زیر سوال ببرید؛ چراکه نرم افزاری خوب و موفق است و شخصا بعنوان کاربری که دائما از نرم افزار‌های مختلف استفاده کرده‌ام، چنین ادعایی دارم.

وی افزود: اینترنت نرم افزار شاد کاملا رایگان است؛ حال آنکه کاربر یک فایل را ۱ الی چندین مرتبه دانلود نماید؛ بنابراین هرگونه استفاده از بستر نرم افزار شاد، اینترنت رایگان دارد و هیچ هزینه‌ای برای کاربران نخواهد داشت.

ثقفی خاطرنشان کرد: هزینه نرم افزار شاد توسط اپراتور‌ها تامین می‌شود و هیچ هزینه‌ای از استفاده کنندگان دریافت نمی‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار