کد خبر:۸۷۱۷۴۵

مردم نذر خون را به تاسوعا و عاشورا موکول نکنند/ ۲ درصد کرونایی‌ها پلاسما اهدا کردند

سخنگوی سازمان انتقال خون کشور گفت: تنها دو درصد از افرادی که از ویروس کرونا بهبود یافته اند مراجعه کرده و پلاسما اهدا کرده اند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بشیر حاجی بیگی سخنگوی سازمان انتقال خون ایران در گفتگو با شبکه خبر درخصوص نذر اهدای خون گفت: ایام سوگواری اباعبدالله را خدمت همه تسلیت می‌گویم.

وی ادامه داد: همه ساله با فرا رسیدن ماه محرم میزان مراجعه مردم به مراکز انتقال خون افزایش پیدا می‌کند، اما توصیه می‌کنیم امسال مردم نذر خون را موکول به عاشورا و تاسوعا نکنند و همین روز‌ها اگر قصد اهدای خون دارند به مراکز مراجعه کنند.

حاجی بیگی افزود: روز گذشته در وزارت بهداشت با اهدای خون برخی از همکاران نذر خون آغاز شد و تا اربعین حسینی برقرار خواهد بود.

سخنگوی سازمان انتقال خون کشور گفت: نوبت دهی به صورت اینترنتی انجام می‌شود و تا امروز از ابتدای سال حدود ۱ میلیون نفر به مراکز مراجعه کرده اند که از این میزان حدود ۷۷۰ هزار واحد خون اهدا شده است.

وی ادامه داد: در میان اهدا کنندگان خون شهروندان استان‌های تهران، فارس، اصفهان، خراسان رضوی و مازندران بیشترین میزان اهدای خون را داشته اند.

حاجی بیگی گفت: البته ۴ درصد کاهش اهدای خون را شاهدیم، اما از مردم می‌خواهیم که به مراکز بیایند برای اهدای خون و مراکز ما استریل شده و مردم ترسی از بیمار شدن نداشته باشند.

وی درخصوص اهدای پلاسمای خون هم گفت: عزیزانی که کرونا گرفتند و بهبود یافتند و ۲۸ روز از بهبودی گذشته می‌توانند به مراکز ۲۵ گانه انتقال خون مراجعه کنند و هیچ ترسی نداشته باشند.

سخنگوی سازمان انتقال خون افزود: افراد بهبود یافته انسان‌های مهمی هستند، زیرا پادتنی دارند که می‌تواند به افراد نیازمند کمک کنند.

حاجی بیگی گفت: از مجموع ۷۳۲۳ نفر نزدیک ۶ هزار واحد پلاسما اخذ شده است که تقریبا آمارش ۲ درصد بهبود یافته‌ها است و امیدواریم افراد بهبود یافته به شکرانه سلامتی بیایند و پلاسما اهدا کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار