آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۲۵۸۱

شبکه الجزیره از افزایش شمار کشته‌های انفجار‌های امارات خبر داد

شبکه الجزیره به نقل از منابع اماراتی گزارش داد که به دنبال انفجار‌های صورت گرفته در امارات سه تن کشته شده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه الجزیره، امروز (دوشنبه)، گزارش داد که به دنبال دو انفجاری که امارات امروز شاهد آن بود، سه تن کشته شده‌اند.

شبکه الجزیره در این خصوص نوشت: «در پی دو انفجاری که به دنبال نشت گاز در ابوظبی و دبی به وجود آمد، سه تن کشته شده‌اند».

منابع خبری امروز گزارش دادند در هر یک از شهر‌های دبی و ابوظبی یک انفجار رخ داده است. روزنامه اماراتی «البیان» در ارتباط با انفجار دبی گزارش داد که این انفجار بامداد امروز رأس ساعت ۴:۵۴ (به وقت محلی) رخ داده است. این روزنامه همچنین مدعی شد که علت انفجار نشت گاز بوده و در نتیجه آن یک نفر کشته شده است.

البیان در ارتباط با انفجار دوم در ابوظبی نوشت که این انفجار خسارت‌های مادی زیادی به ساختمان رستوران وارد کرده و اجرای تحقیقات اولیه آغاز شده و تیم آتش نشانی در حال تخلیه ساختمان‌ها هستند.

وقوع این دو انفجار در حالی بود که اولین هواپیمای تجاری رژیم صهیونیستی خود را برای سفر به ابوظبی آماده می‌کرد.

این هواپیما که حامل مقامات آمریکایی-صهیونیستی بود، حدود یک ساعت قبل در فرودگاه بین‌المللی ابوظبی به زمین نشست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار