کد خبر:۸۷۳۸۲۶

دخانیات ایران در مرداد ماه رکورد زد/ تولید ۹۰۰ میلیون نخ سیگار در ماه

شرکت دخانیات ایران با به‌کارگیری استراتژی جدید موفق شد در مردادماه سال جاری پس از دو سال ۹۰۰ میلیون نخ سیگار در ماه تولید کرده و رکورد جدیدی ثبت کند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با فعال‌سازی تمامی خطوط تولید سیگارت در مجتمع‌ها در دو و سه شیفت کاری و تولید محصولات متناسب با نیاز بازار، علیرغم کاهش روز‌های کاری در ۵ ماهه اول سال جاری به حدود ۹۰ روز، (به خاطر رعایت پروتکل‌های بهداشتی) تولید این شرکت نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ بر اساس روز‌های کارکرد با جهش ۵۰ درصدی روبرو شد.

میزان فروش این شرکت نیز در ۵ ماهه نخست سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بر اساس تعداد نخ ۵۲ درصد و از نظر ریالی ۵۴ درصد افزایش داشته است.

افزون بر این، حجم تولیدات شرکت دخانیات ایران طی ۵ ماه اول سال گذشته، ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون نخ بوده در حالیکه در سال جاری علیرغم تعطیلی‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا این مقدار تولید در سه ماه فعالیت شرکت به ثبت رسیده است.

همچنین بر اساس گزارش مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده سالیانه منتهی به سال مالی ۹۸ شرکت دخانیات ایران که ۱۱ شهریور ماه منتشر شد، صورت‌های مالی نشان می‌دهد که در نیمه دوم سال ۱۳۹۸ روند تولید و فروش شرکت روندی مثبت و صعودی را تجربه کرده و زیان عملیاتی نیمه ابتدای سال ۹۸ به‌واسطه سود عملیاتی در نیمه دوم سال جبران و سهم بازار محصولات شرکت در بازار مصرف به بیش از ۱۵ درصد ارتقا یافته است.

افزون بر این، شرکت دخانیات ایران بر اساس صورت‌های مالی منتهی به سال ۱۳۹۸ در بسیاری از شاخص‌های مالی، تامین مواد اولیه، تولید، فروش و سهم بازار موفق عمل کرده و مجموعاً در این سال مالی، سودآور بوده است که این عملکرد و صورت‌های مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۹۸، مورد تایید و تصویب اعضای مجمع و سهامداران قرار گرفت.

تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی برنامه‌های تولید در مجتمع‌های تولیدی کشور در تیرماه نیز از دیگر دستاورد‌های شرکت به شمار می‌رود، به‌طوری‌که مجتمع‌های تهران، گیلان، ارومیه، گلستان و مازندران به ترتیب موفق شدند، ۱۲۳، ۱۲۰، ۱۱۲، ۱۴۳ و ۱۴۵ درصد اهداف را محقق کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار