آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۴۵۲۷
دولت عراق:

جزئیات دقیقی از عاملان حملات موشکی در عراق به دست آمده است

سخنگوی دفتر نخست وزیری عراق از دستیابی به جزئیاتی دقیق از عاملان حملات موشکی در عراق و همچنین خنثی سازی بسیاری از حملات برنامه ریزی شده خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از میدل ایست نیوز، «احمد ملأ طلال» سخنگوی دفتر نخست وزیری عراق روز سه شنبه از دستیابی به جزئیاتی دقیق از عاملان حملات موشکی در عراق علاوه بر خنثی سازی بسیاری از حملات برنامه ریزی شده خبر داد.

ملأ طلال در کنفرانس مطبوعاتی روز سه شنبه گفت: «همه اقداماتِ ناقض امنیت در دست پیگیری است و دستگاه‌های امنیتی داده‌های اطلاعاتی بسیاری از این گونه اقدامات دارند».

وی ضمن اشاره به اینکه اقداماتی در خصوص عاملان شلیک موشک و برخی از طرف‌های حامی آنها وجود دارد، از اعلام برخی جزئیات در روزهای آتی خبر داد و گفت: «دستگاه های امنیتی هوشیار و پیگیر هستند، شاهد بودید که نیروهای امنیتی به سرعت مکان شلیک موشک‌ها را کشف و همانگونه از بسیاری از حملات موشکی هم جلوگیری می کردند».

ملأ طلال همچنین اظهار داشت که نخست وزیر عراق دستور تحقیقات درباره حمله مسلحانه به نیروهای امنیتی را داده است.

سخنگوی نخست وزیری عراق در ادامه افزود که دولت عراق بر تعهد خود نسبت به حراست از تظاهرات مسالمت آمیز و تلاش برای تحقق مطالبات معترضان و برخورد قاطع با متجاوزان به نیروهای امنیتی، پایبند است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار