آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۶۱۱۳
در دیدار با معاون وزیر امور خارجه ایران؛

گروسی، ایران را شریک مهمی برای آژانس خواند

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه در دیدار با معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه که برای شرکت در اجلاس شورای حکام به وین سفر کرده، جمهوری اسلامی را شریک مهمی برای آژانس خواند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رافائل گروسی در این دیدار همکاری‌های ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سطح فعالیت‌های راستی آزمایی در ایران را مثبت ارزیابی کرد.

برابر اعلام نمایندگی دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین المللی در وین، «محسن بهاروند» نیز با اشاره به همکاری‌های گسترده ایران و آژانس، بر ضرورت عدم تاثیرپذیری آژانس از فشار‌های سیاسی برخی کشور‌ها با هدف ایجاد انحراف در تعاملات فیمابین، تاکید کرد.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان همکاری‌ها در فضایی سازنده و به دور از تاثیرپذیری، طرف‌های ثالث را به نفع دو طرف و تمامیت آژانس خواند.

وی، همچنین با قدردانی از کمک‌های آژانس برای مبارزه با کرونا در ایران، همکاری‌های فنی را جزئی مهم و لاینفک در ماموریت آژانس شمرد.

بهاروند با اذعان به این که استفاده از انرژی هسته‌ای برای مقاصد صلح آمیز حق تمامی اعضای آژانس است، به وضعیت عربستان سعودی نیز اشاره کرد و گفت: فعالیت‌های این کشور که بسیار غیرشفاف است و از پذیرش بازرسان آژانس نیز استنکاف می‌ورزد، موجب نگرانی است و آژانس باید بتواند فعالیت‌های راستی ازمایی خود را در این قبیل کشور‌ها انجام دهد.

نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیروز در وین پایتخت اتریش گشایش یافت. گروسی در افتتاحیه این نشست با بیان که این آژانس و ایران درباره مسائل اجرایی پادمانی مورد نظر به توافق رسیده‌اند، ابراز امیدواری کرد که این توافق به توسعه همکاری‌ها و اعتماد دو طرف منجر شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار