کد خبر:۸۷۸۹۳۰
دبیر شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت:

ویژگی مهم جشنواره فیلم مقاومت حمایت نهادها و بخش‌های دولتی از آن است

دبیر شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، گفت: ویژگی های این دوره از جشنواره، همراهی و همکاری بسیاری از نهادهای انقلابی و بخش‌های دولتی که از جمله به سازمان سینمایی کشور و وزارت بهداشت، درمان، آموزش پزشکی؛ است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو مهدی عظیمی میرآبادی، شامگاه یکشنبه ۶ مهر ماه و در آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، گفت: بیان هنرمندانه شرط اصلی تأثیر بر مخاطب است؛ تأثیر هنر به خواست مخاطب وابستگی ندارد؛ چرا که هنر خواه‌ناخواه در مخاطب اثر می گذارد. در تاریخ ایمان و معرفت جهان، بنیانگذار بنای حفظ حوادث با ادبیات و هنر، حضرت زینب کبری (س) است، که اگر نبود، حادثه عاشورا در تاریخ نمی‌ماند. زینب کبری (س) و حضرت سجاد (ع) در خطبه‌ی رسا، بلیغ، هنرمندانه، و شگفت‌آور مسجد شام آغازگر ماندگاری جریان عاشورا بودند.

وی افزود: جریانی که اکنون در «مقاومت» از برجسته‌ترین و مهمترین مفاهیم انسانی و الهی تبلور یافته است؛ و «دفاع مقدس» نمودِ پر تلألویی از اراده مقاومت ملت قهرمان ایران در برابر ستمگران شیطانی عالم از غرب تا شرق ظرفیت و موقعیتی که این ملت توانست اعماق جوهره خود را در ابعاد مختلف آن نشان بدهد. 

دبیر شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، ادامه داد: کیست که روحیه حماسیِ پُرشور جوانان ملت، در مقابل دشمنی که غیرت و عزت او را هدف گرفته؛ ببیند و از زیبایی خارق‌العاده آن چشم بپوشد و بتواند عنوان «هنرمند» را یدک بکشد؟ کیست؟ و اگر هست؛ باید دید عیب کار کجاست؟ در نگاه هنرمند؟ در شکل و محتوای آثار هنرمند؟ در پشتیبانی از هنرمند؟ در عرضه آثار هنری؟ در چگونگی سیاستها و مدیریتها؟ در دشمنی دشمنان در فضای فرهنگ و هنر کشور؟! بالأخره جایی مشکلی وجود دارد؛ والّا چگونه ملتی میتواند این زیبایی خارق‌لعاده را فراموش کند، یا نبیند، و یا نفهمد؟ ملت بزرگ و بینظیر ایران، اگر وجود ظرفیت قهرمانی خود را در میدان مقاومت  آن هم در وسعتی بیکران، همان‌گونه که در ایام دفاع مقدس بود احساس کند، در حرکت عظیم پیشِ رو، تا فتح سنگرهای کلیدی جهان ـ همان که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی از آن خبر داده ـ هیچ مانعی را به رسمیت نمیشناسد و از هر جهت پیروز میدان خواهد بود.

میرآبادی افزود: آزادگان عالم، جوانمردان مظلوم نواز و دشمن‌ستیز، هنرمندان متعهد، سینماگران مقاومت، و فیلمسازان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در سرتاسر جهان، از هر دین و آیین، از هر نژاد و رنگ، از هر قومیت و سرزمین، باید تلاش کنند تا این خودآگاهی در تمامی آحاد ملت‌های جهان به‌وجود بیاید. فداکاران هنرمندی که تاکنون حقاً و انصافاً آثار باارزشی در عرصه فیلم و سینما بر جای گذاشته‌اند و همچنان علیرغم مشکلات فراوان مدیریتی، مالی، اقتصادی، پشتیبانی، و سیاسی به کار خویش ادامه می دهند؛ و بی تردید اگر متولیان امر ـ تنها ـ به وظیفه خود عمل کنند، ان‌شاءاللَّه آثار فیلم و سینمایی را خواهیم داشت که بر تارک هنر جهان نورافشانی کند.

دبیر این دوره از جشنواره اظهار کرد: آنچه به لطف سایه روح بلند سردار دل‌های عاشق، شهید حاج قاسم سلیمانی از شواهد امر برمی آید، استقبال بی نظیر و خیرهکننده فیلمسازان ایرانی و غیرایرانی بیش از 130 کشور جهان از فراخوان شانزدهمین جشنواره با ثبت‌نام و ارسال بیش از نه هزار  اثر در قالب‌های گوناگون فیلم سینمایی، تله فیلم، فیلم کوتاه، مستند، پویانمایی، نماهنگ، ویدئوگرافی، نقد، تحلیل، پژوهش و فیلمنامه است. دریافت بیش از سه هزار و هفتصد اثر خارجی به ویژه از کشورهای امریکا، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، هند، کشورهای منطقه، و فلسطین. وصول بیش از دو هزار و 700 اثر از فیلمسازان بسیجی استان‌های کشور؛ بخشی از این آثار است.

وی همچنین تصریح کرد: از ویژگی های این دوره از جشنواره، برگزاری آن علیرغم محدودیت های کرونایی و مضایق شدید مالی در چهار مقطع و هشت بخش مسابقه است. که شامل بخش‌های مدافعان سلامت، جشنواره جشنواره‌ها، و اهدای نشان رسول در هفته دفاع مقدس، مراسم‌های استانی تقدیر از منتخبان استانی بخش فیلمسازان بسیجی در مراکز استان‌های کشور و نیز در تهران بزرگ، بخش‌های سیدالشهدای مقاومت، مسابقه اصلی، فیلم به معنای مطلق، نقدتحلیل وپژوهش، روایت قلم، و مرحله ملی فیلمسازان بسیجی در هفته بسیج، و هفته‌های فیلم در خارج از کشور در فاصله هفته بسیج تا دهه فجر انقلاب اسلامی می‌شود. 

عظیمی توضیح داد: از دیگر ویژگی های این دوره از جشنواره، همراهی و همکاری بسیاری از نهادهای انقلابی و بخش‌های دولتی است که از جمله به سازمان سینمایی کشور؛ وزارت بهداشت، درمان، آموزش پزشکی؛ سازمان صدا و سیما؛ بسیج اقشار کشور به ویژه سازمان بسیج هنرمندان، سازمان بسیج دانشجویی، سازمان بسیج رسانه، مرکز بسیج صدا و سیما، و سپاه استان‌ها اشاره میشود. علی ایحال این جشنواره در جهت تقویت و تثبیت سینمای انقلاب و دفاع مقدس به عنوان سینمای طراز انقلاب اسلامی و حمایت و پشتیبانی از هنرمندان و دست اندرکاران این ابرگونه سینمایی دست تمامی مسئولان و هنرمندان متعهد و مسئولیت پذیر ایران و جهان را به گرمی می‌فشارد. 

وی خاطرنشان کرد: در اینجا جا دارد از تک‌تک همکاران عزیزم در ستاد اجرایی شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس تشکر کنم که چندین ماه است بیوقفه در تلاش هستند تا این جشنواره را به بهترین و مؤثرترین شکل به اجرا درآورند و هنوز هم در میانه راه هستند و تا چند ماه دیگر باید این همت را همچنان مصروف نمایند. و نیز باید از پشتیبانی همکاران گرانقدرم در بنیاد فرهنگی روایت فتح قدردانی کنم که اگر نبود، سختیهای راه بیش از پیش غیرقابل تحمل می نمود. این جشنواره موجب رضایت الهی، خوشنودی قلب مقدس حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، و تبسم مقام عظمای ولایت، حضرت آقا قرار گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار