آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۹۳۳۱

رشد ۲۰ درصدی خودکشی در نظامیان آمریکایی

آمار خودکشی در میان نظامیان آمریکایی هموار بالا بوده و امسال با توجه شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های اجتماعی افزایش ۲۰ درصدی را نشان می‌دهد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وب سایت «شیکاگو تریبون» با اشاره به خودکشی گروهبان «جیسون لو» چترباز ۲۷ ساله نیروی هوایی آمریکا پنج روز پس از فارغ التحصیلی، نوشت: «لو دهمین مورد خودکشی بود که تا اینجای سال در لشگر ۸۲ هوابرد رخ می‌دهد، این آمار در سال گذشته چهار نفر بود و در سال ۲۰۱۸ شش چتر باز جان خود را گرفته و چهار نفر نیز در سال ۲۰۱۷ دست به خودکشی زده بودند.»

بر اساس این گزارش، در حالی که دلایل خودکشی ناشناخته مانده است، اما سرلشکر «کریستوفر دوناهو» فرمانده لشگر ۸۲ هوابرد نیروی هوایی آمریکا باور دارد، قرنطینه و سایر فشار‌های روانی ناشی از شیوع ویروس کرونا یکی از مهمترین عوامل افزایش خودکشی است.

«نیروی واکنش سریع» لشگر ۸۲ هوابرد در پی افزایش تنش‌ها با ایران برای اولین بار در طول سه دهه گذشته فعال شده و در عرض چند ساعت هزاران چتر باز در اوایل سال از خانواده خود جدا و عازم خاورمیانه شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار