کشور باید سالم پیر شود / حدود هشت میلیون سالمند داریم
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۹۸۰۱
چغتایی در گفتگو با «دانشجو»:

کشور باید سالم پیر شود / حدود هشت میلیون سالمند داریم

مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، با اشاره به افزایش جمعیت سالمندی در کشور، بر ضرورت توجه به نیاز‌های دوران کهنسالی تاکید کرد.

کشور باید سالم پیر شود / حدود هشت میلیون سالمند داریم

 محمد تقی جغتایی مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گفت: چند سال قبل که بحث سند سالمندی مطرح بود، از اولین افرادی بودم که سازمان مدیریت تصمیم گرفت با کمک آن‌ها کاری منسجم برای سالمندان انجام دهد.

وی افزود: در حوزه سلامت سالمندان که در حیطه وزارت بهداشت است، باید دو مقوله را دنبال کنیم که البته این کار از عهده وزارت بهداشت به تنهایی برنمی آید، بلکه در کارگروهی که در وزارت بهداشت تشکیل شده، دیگر دستگاه‌ها نیز در آن نقش دارند.

وی ادامه داد: سن که بالا می‌رود مردم به خدمات درمانی بیشتری نیاز دارند. بنابراین، لازم است به سالمندان در آغاز سالمندی رسیدگی کنیم که سالم پیر شوند.

مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، با عنوان این مطلب که در حال حاضر ۹.۲۸ درصد از جمعیت کشور سالمند هستند، گفت: حدود هشت میلیون نفر جمعیت سالمند در کشور داریم.

وی افزود: به دلیل اقدامات خوبی که در ۳۰ تا ۴۰ سال اخیر در کشور انجام شده، میزان امید به زندگی بالا رفته و باعث شده تعداد جمعیت سالمند افزایش یابد که قدمی مثبت است.

جغتایی گفت: باید توجه کرد که در سال ۱۳۵۵ میزان امید به زندگی ۵۷ سال بود، در حالی که در سال ۱۳۹۵ میزان امید به زندگی در کشور به بالای ۷۰ سال رسید. به این معنی که امید به زندگی در کشور ۲۳ سال افزایش یافت.

مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی بیان کرد: یکی از برنامه‌های وزیر بهداشت «هر خانه یک پایگاه سلامت است» که بر همین اساس چند پروتکل آماده شده که به صورت پایلوت در چند استان اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: در این برنامه آموزش‌هایی به یکی از افراد خانواده داده می‌شود تا بتواند مشکلات سالمندان را کنترل کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار