کد خبر:۸۸۰۱۶۵

خاتمی: مجلس آماده حمایت بودجه‌ای از وزارت‌بهداشت است

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: یکی از عوامل مرگ و میر در کشور سرطان است و در بحث بودجه و تسهیلات هر کمکی نیاز باشد، برای وزارت بهداشت انجام خواهد شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدمسعود خاتمی ضمن مصاحبه با برنامه «صبح‌وگفتگو» رادیو گفتگو؛ تشخیص زودهنگام سرطان را منجر به کاهش جامعه آماری مبتلایان دانست و افزود: اصولا سرطان از طریق جراحی درمان می‌شود و رادیو تراپی و شیمی درمانی مراحل بعدی هستند.

وی از اقدامات وزارت بهداشت در تشخیص و درمان سرطان و نیز اختصاص بخش ویژه جراحی سرطان در بیمارستان امام (ره) سخن گفت و افزود: باید به مردم آموزش داده شود تا علاج این بیماری را قبل از گسترده شدن در نظر گیرند.

خاتمی افزود: در مراکز دانشگاهی بخش‌های مجهز و پیشرفته‌ای در نظر گرفته شده است و در بسیاری موارد از طریق رادیوتراپی، قبل از درمان وارد عمل می‌شوند.

این نماینده مجلس همچنین از وجود برخی نهاد‌های مردم نهاد که صفر تا صد درمان کودکان و سایر افراد مبتلا به سرطان را بر عهده می‌گیرند، اظهار کرد: یکی از عوامل مرگ و میر در کشور سرطان است و در بحث بودجه و تسهیلات هر کمکی نیاز باشد، برای وزارت خانه انجام خواهد شد.

همچنین علی مطلق، رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت به ابتلای سالانه ۱۳۰ هزار مورد جدید به سرطان اشاره کرد و گفت: آمار ابتلا به سرطان در ایران از متوسط جهانی پایین‌تر است، ولی طی دو دهه آینده این میزان افزایش می‌یابد.

وی علت اصلی را بالا رفتن میزان سن نسبت به «امید به زندگی» دانست و افزود: وزارت بهداشت برنامه جامع سرطان را طی سالیان گذشته اجرایی کرده است؛ خاصه در پیشگیری و تشخیص سرطان که آلام بیماران را کاهش می‌دهد.

مطلق ارائه تسهیلاتی نظیر کمک در خدمات دهی به بیماران سرطانی را از دیگر اقدامات وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: خدمات شیمی درمانی در بیمارستان‌های دولتی رایگان است و بیش از ۸۵درصد هزینه دارو‌های این بیماران از طریق بیمه و یارانه دولتی تامین می‌شود.

وی همچنین لزوم ارتقای آگاهی مردم و ایجاد کمپین‌های تشخیص و پیشگیری را یادآور شد و خاطرنشان کرد: برای مبارزه با سرطان نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها هستیم و وزارت بهداشت به تنهایی قادر به مدیریت این بیماری نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار