آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۱۶۰۶

اختصاص ۹ میلیارد دلار ارز ترجیحی به واردات کالا‌های اساسی

دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: امسال در مجموع ۹ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات کالا‌های اساسی تخصیص یافته است.
 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، محمدرضا کلامی با بیان این که امسال ۹ میلیارد دلار ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به واردات کالا‌های اساسی تخصیص یافته است، گفت: ۸ میلیارد دلار از این رقم از سوی بانک مرکزی تأمین می‌شود و یک میلیارد دلار نیز از محل تأمین ریال و مابه‌التفاوت نرخ ارز اختصاص خواهد یافت.

دبیر ستاد تنظیم بازار با اشاره به این که ۵ قلم اصلی کالا در حال حاضر ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی دریافت می‌کنند، افزود: ارز مورد نیاز برای روغن خام و ۴ قلم نهاده دامی برابر با ۶.۴ میلیارد دلار است و میزان ارز تخصیصی برای دارو نیز ۲.۵ میلیارد دلار است.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: سهم ارز تعیین شده برای کتاب‌های دانش‌آموزی برابر ۳۰ میلیون دلار و سهم برخی از نهاده‌های کشاورزی نیز ۷۰ میلیون دلار است.

کلامی افزود: برای ۵ قلم کالای مشمول دریافت ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی باید تاکنون ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار پرداخت می‌شد که طبق آخرین آمار میزان تخصیص ارز ۳.۵ میلیارد دلار و میزان تأمین ارز ۳ میلیارد دلار است.

به گفته وی ۶۰ درصد از ارز تعیین شده در برنامه تاکنون کد تأمین را دریافت کرده‌اند.

کلامی با اشاره به این که نظارت بر اقلام مشمول دریافت ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی در اولویت برنامه‌ها است، گفت: در حال حاضر اقلامی نظیر روغن در شبکه‌های توزیع با قیمت مصوب وجود دارد.

وی اظهار داشت: مقادیر موجودی روغن در سقف اعداد مصوب موجود است و موجودی مناسبی را در این حوزه دارا هستیم و هیچ مشکلی از این بابت نیست.

کلامی با بیان این که ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی در سفره مردم نمود دارد، بیان داشت: در حوزه ۴ نهاده کشاورزی وارداتی با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی نیز با مسئولیتی که وزارت جهاد کشاورزی برای توزیع نهاده‌ها داراست، امیدواریم با شفاف‌سازی در وزارت جهاد کشاورزی این موضوع قابل اطلاع‌رسانی باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار