کد خبر:۸۸۲۳۵۱
رشد ۵۷ درصدی تولید گوشت قرمز
تولید گوشت قرمز در ماه شهریور ١٣٩٩ در کشتارگاههای رسمی کشور به ٤٠ هزار تن رسید که رشد ۵۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز آمار، نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور در شهریور ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه شهریور ١٣٩٩ جمعاً ٤٠ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٢٣,٦ هزار تن، ٥٩ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٢.٩ هزار تن، بز و بزغاله با ٢.٨ هزار تن و سایر انواع دام با ۷۳۴ تن، بهترتیب ٣٢.٢ درصد، ٧ درصد و ١.٨ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در شهریور ١٣٩٩ با ماه مشابه سال ١٣٩٨، نشاندهنده افزایش ٥٧ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در شهریور ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ برای گوسفند و بره ٥٩ درصد، برای بز و بزغاله ٤٠ درصد، برای گاو و گوساله ٦١ درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش ١٠٠ درصد افزایش، و برای شتر و بچهشتر ٣٥ درصد کاهش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در شهریور ١٣٩٩ نسبت به مرداد ۱۳۹۹ در حدود ٧,٨ درصد افزایش داشته است.
وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه شهریور ١٣٩٩ جمعاً ٤٠ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٢٣,٦ هزار تن، ٥٩ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٢.٩ هزار تن، بز و بزغاله با ٢.٨ هزار تن و سایر انواع دام با ۷۳۴ تن، بهترتیب ٣٢.٢ درصد، ٧ درصد و ١.٨ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در شهریور ١٣٩٩ با ماه مشابه سال ١٣٩٨، نشاندهنده افزایش ٥٧ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در شهریور ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ برای گوسفند و بره ٥٩ درصد، برای بز و بزغاله ٤٠ درصد، برای گاو و گوساله ٦١ درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش ١٠٠ درصد افزایش، و برای شتر و بچهشتر ٣٥ درصد کاهش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در شهریور ١٣٩٩ نسبت به مرداد ۱۳۹۹ در حدود ٧,٨ درصد افزایش داشته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.