کد خبر:۸۸۳۰۲۲

پسکوف: درباره حمله باکو به قلمرو ارمنستان تحقیق می‌کنیم

سخنگوی کرملین در جمع خبرنگاران گفت که مسکو در حال راستی‌آزمایی گزارش‌هایی در خصوص حملات امروز (چهارشنبه) جمهوری آذربایجان به قلمرو ارمنستان است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران تصریح کرد که ارتش روسیه صحت گزارش‌هایی مبنی بر حملات جمهوری آذربایجان به قلمرو ارمنستان را مورد ارزیابی قرار خواهد داد.

خبرگزاری روسی «ریانووستی» در این خصوص گزارش کرد، وزارت دفاع ارمنستان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که ارتش جمهوری آذربایجان، تجهیزات نظامی این کشور را در قلمرو ارمنستان مورد حمله قرار داده است.

پسکوف در پاسخ به سؤال خبرنگاران در این خصوص گفت: «ارتش ما در حال راستی‌آزمایی این اطلاعات است. آنها در تماس مداوم با همکارانشان در دو کشور (جمهوری آذربایجان و ارمنستان) هستند. همانطور که می‌دانید وزیر دفاع روسیه (سرگئی شویگو) با همتایان خود در دو کشور تماس برقرار کرده است. این اطلاعات مورد ارزیابی و تحلیل قرار خواهد گرفت».

اظهارات سخنگوی کرملین در حالی مطرح شده است که پیش از این، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه در پی تشدید تنش‌ها میان باکو و ایروان، خواستار اعزام نیرو‌های حافظ صلح روس به منطقه مورد مناقشه قره باغ کوهستانی شد.

اواسط ظهر امروز، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در بیانیه‌ای از حمله به تجهیزات ارمنستان خبر داده بود.

در این بیانیه با متهم کردن ارمنستان به حمله به قلمرو جمهوری آذربایجان آمده بود «در نتیجه اقدامات تلافی‌جویانه، ارتش (جمهوری) آذربایجان پنج تانک "تی-۷۲"، سه راکت انداز "بی ام-۲۱ گراد یارس"، یک سامانه پدافند هوایی «اوسا-ای کی ام"، یک توپ ضدهوایی "کی اس-۱۹ و دو سامانه توپ هوویتزر "دی-۳۰" و چندین خودروی زرهی (ارمنستان) را تخریب کرده است».

بامداد شنبه گذشته (۱۹ مهرماه) توافق آتش‌بس میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان در خصوص منطقه مورد مناقشه قره باغ کوهستانی با میانجیگری مسکو حاصل شد اما درست ساعاتی قبل از آغاز اجرایی شدن آتش‌بس و بعد از اجرای آن، ایروان و باکو بدون توجه به تعهدات خود حملاتی را علیه مواضع یکدیگر ترتیب داده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار