رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: ابعاد اجتماعی و فرهنگی ویروس کرونا بسیار زیاد است و باید دانشگاهها در این خصوص پیش قدم شده و با ارائه راهکارهایی نگرانی جامعه را کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس، در نشست گفتگوی دانشگاه و رسانه که امروز در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، گفت: ۹ ماه است که با توسعه اپیدمی کرونا در کشور و جهان بشیریت با مرگ مسابقهای را به صورت جسته و گریخته ادامه میدهند و نگران آینده خواهند بود.
وی افزود: آنچه که در این روزها اهمیت پیدا کرده نگاه مردم به دانشمندان برای ارائه راهکاری برای سلامت، روان، اقتصاد است که دانشگاهها پیش رو در این مسیر هستند، دانشگاه تربیت مدرس در این زمینه شاید ماهها و یا سالها قبل در طرح راهبردی خود توجه کرده و طرحهای عملی را تحت عنوان سرمایه اجتماعی به دولت داد که بخشهایی از آن مورد اجرا قرار گرفت.
احمدی اضافه کرد: همچنین تحت عنوان بولتنهایی در خصوص کرونا در حوزههای مختلف سیاسی، اجتماعی، دینی، پزشکی و... منتشر کرد و در اختیار محققان قرار گرفت. ابعاد اجتماعی و فرهنگی کرونا بسیار وسیع است.
وی ادامه داد: دانشگاه باید پیش قدم باشد و طرح ارزشمندی که با پشتیبانی معاونت فرهنگی وزارت علوم قرار است محقق شود، دانشگاه تربیت مدرس ادامه خواهد داد که در مرحله اول نگرانی مردم و دانشجویان را در خصوص ابعاد و فرهنگی اجتماعی کاهش دهد و امیدوارم بتوانیم این بحران را پشت سر بگذاریم و به عنوان یک تجربه ثبت شود.