آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۳۹۴۴

امیدواری ظریف نسبت به حصول نتیجه مطلوب درباره سقوط هواپیمای اوکراینی

وزیر امور خارجه در دیدار معاون وزیر خارجه اوکراین ابراز امیدواری کرد با همکاری و تعامل دو طرف مذاکرات مربوط به سقوط هواپیمای اوکراینی هر چه سریعتر به نتایج مطلوب و مورد نظر برسد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، همزمان با برگزاری دوره دوم مذاکرات بین ایران و اوکراین در مورد سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی «یوگنی ینین» معاون وزیر امور خارجه این کشور و رئیس هیأت مذاکره کننده اوکراینی امروز (دوشنبه) با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار روند مذاکرات مربوط به سانحه هواپیمای اوکراینی مورد گفتگو قرار گرفت.

وزیر امور خارجه با ابراز تاسف مجدد از وقوع این حادثه دردناک، با مثبت و سازنده ارزیابی کردن دور اول مذاکرات دو کشور در مورد این سانحه هوایی ابراز امیدواری کرد که با همکاری و تعامل دو طرف این مذاکرات هر چه سریعتر به نتایج مطلوب و مورد نظر برسد. ‎

در این دیدار همچنین روابط دوجانبه ایران و اوکراین و راه‌های توسعه همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف مورد تبادل نظر قرار گرفت.

دور اول مذاکرات ایران و اوکراین اوایل دی ماه در کی یف به ریاست محسن بهاروند معاون وزیر خارجه ایران و همتای اوکراینی برگزار شد و دور دوم نیز طی امروز و فردا در تهران در حال برگزاری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار