رئیس کارگروه اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: مجموع فوتیهای ناشی از ابتلا بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری همان ۳۵۴ نفر رسید.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید علی درخشان مدیر روابط عمومی و رئیس کارگروه اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از آخرین آمار مربوط به مبتلایان به کرونا و تشریح وضعیت شیوع این بیماری در استان خبر داد.
درخشان افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۷۲ بیمار با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی استان مراجعه داشته اند که از این تعداد ۷۱ بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شده اند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه شهرکرد مطرح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته علاوه بر موارد سرپایی، تست ۲۳ مراجعه کننده بیمارستانی با علایم بالینی مشکوک به بیماری کووید ۱۹ که در مراکز درمانی بستری شده بودند مثبت قطعی اعلام شد آمده است، هم اکنون ۲۴۶ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد ۱۹۰ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.
وی تصریح کرد:، طی شبانه روز گذشته ۳ مورد جدید فوتی ناشی از ابتلا به بیماری نوپدید کووید ۱۹ در استان گزارش شده است، مجموع فوتیهای ناشی از ابتلا به این بیماری در چهارمحال و بختیاری همان ۳۵۴ نفر اعلام شده است.
درخشان گفت: هم اکنون تعداد بیماران با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد و تحت مراقبت در بخشهای مراقبت ویژه مراکز درمانی استان ۴۱ نفر اعلام شده است.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خاطرنشان کرد: علی رغم رعایت پروتکلهای بهداشتی، بویژه استفاده از ماسک همچنان شاهد جولان ویروس منحوس کرونا هستیم. به دلیل تکمیل ظرفیت مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد طی روزهای اخیر، از ظرفیت بیمارستان تامین اجتماعی امام علی (ع) فرخشهر استفاده و در صورت تداوم این روند برای بستری بیماران مبتلا به کرونا از هفتههای آتی شاید مجبور به استفاده از مراکز غیر درمانی شویم.
وی بیان کرد: هرساله پس از اتمام ماههای محرم و صفر شاهد برگزاری مراسمهای جشن عروسی و عقد هستیم یادآوری شده است، امسال کاملا شرایط متفاوت است و برگزاری هرگونه مراسم دورهمی، جشن عقد، عروسی و تولد به معنای برگزاری جشن کرونا محسوب میشود و حداقل در هر مراسم ۲تا ۳بیمار مبتلا به کرونا و ناقل این بیماری وجود دارد که میتواند موجب انتقال بیماری به کل شرکت کنندگان در این مراسم شود.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد یادآورشد: در پایان نیز با ابراز تاسف از اینکه، بیماری وارد چرخش خانوادگی شده آمده است، تشکیل هرگونه مراسم میتواند موجب تشدید و تسریع روند گسترش بیماری کرونا شود.