آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۲۵۵۱
معاون بهداشت علوم پزشکی شیراز خبر داد

افزایش آمار نمونه‌گیری ویروس کرونا در استان فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از افزایش آمار نمونه گیری ویروس کرونا خبر داد و گفت: با بررسی نمونه‌های انجام شده، تا کنون ۶۳ هزار و ۹۹ بیمار مثبت قطعی در استان شناسایی شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالرسول همتی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام آخرین اطلاعات مربوط به کروناویروس در استان فارس از افزایش آمار نمونه گیری به بیش از ۳۱۴ هزار مورد از ابتدای شیوع تاکنون خبر داد و گفت: با بررسی نمونه‌های انجام شده، از ابتدای شیوع تاکنون ۶۳ هزار و ۹۹ بیمار مثبت قطعی در استان شناسایی شده است.

همتی با ابراز تاسف از مرگ ۱۱ هم استانی دیگر در اثر ابتلا به کروناویروس طی روز گذشته تاکنون، مجموع جانباختگان این بیماری را از ابتدای شیوع تاکنون، هزار و ۹۲ نفر اعلام کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیرازهمچنین با اشاره به بالا بودن موارد بستری بیماران مشکوک و دارای علامت کروناویروس، افزود: از مجموع هزار و ۹۵ بیمار مشکوک و یا دارای علامت بیماری کووید ۱۹ که هم اکنون در بیمارستان‌های استان بستری هستند، ۱۲۶ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش‌های ICU مراقبت‌های ویژه دریافت می‌کنند.

وی همچنین از بهبودی ۵۶ هزار و ۴۴۰ بیمار از ابتدای شیوع تاکنون در استان خبر داد که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند و ابراز امیدواری کرد دیگر بیماران نیز سلامتی خود را بازیابند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه به وضعیت کنونی استان در زمینه کروناویروس اشاره کرد و با بیان اینکه هم اکنون بیش از نیمی از شهر‌های فارس در وضعیت قرمز هستند، تاکید کرد: کنترل این بیماری به مسئولیت پذیری تمامی ما وابسته است و در شرایط کنونی عده‌ای به دلیل سهل انگاری دیگران به بیماری مبتلا می‌شوند.

وی با درخواست از عموم مردم برای جدی گرفتن توصیه‌های بهداشتی، یادآور شد: در این زمینه لازم است استفاده از ماسک به محض خروج از منزل، رعایت فاصله فیزیکی از دیگران و رعایت مراقبت‌های فردی و اجتماعی جدی گرفته شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار