کد خبر:۸۸۴۳۵۸

سامانه صدور برخط تأییدیه تحصیلی راه‌اندازی شد

سامانه صدور برخط تأییدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش جهت استفاده دانشجویان در فرایند ثبت‌نام در دانشگاه راه‌اندازی شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمود حبیبی مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: سامانه صدور برخط تأییدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش جهت استفاده دانشجویان در فرایند ثبت‌نام در دانشگاه راه‌اندازی شد.

وی افزود: مزیت این سامانه در ارائه خدمت الکترونیک تأییدیه تحصیلی به صورت برخط است و دانشجویان (و یا هر متقاضی دیگری) می‌توانند بدون مراجعه به هیچ مکانی حتی دفاتر پیشخوان، فرم تقاضای درخواست تاییدیه تحصیلی را تکمیل کرده و پس از پرداخت الکترونیکی ۲۳۰۰ تومان، سامانه کد پیگیری و تاییدیه درخواست را به آن‌ها ارائه می‌دهد.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: نهاد‌های دولتی و غیردولتی از جمله دانشگاه‌های کشور به عنوان استعلام کننده تأییدیه تحصیلی می‌توانند خدمت بر خط تأییدیه تحصیلی را هم از طریق اینترانت گذرگاه دولت (GSB) و هم از طریق اینترنت گذرگاه عمومی دولت (PGSB) دریافت کنند و یا حتی نسبت به دریافت کارتابل بر بستر اینترنت اقدام کنند.

وی تصریح کرد: نهاد‌های متقاضی جهت دریافت اطلاعات بیشتری در خصوص دریافت سرویس می‌توانند با شماره ۸۲۲۸۳۰۶۳ دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات تماس بگیرند.

حبیبی به فرآیند دریافت تأییدیه تحصیلی مدرک دیپلم توسط دانشجویان ورودی سال ۹۹ اشاره کرد و گفت: دانشجو به سامانه تأییدیه مدارک تحصیلی (دیپلم) به آدرس https://emt.medu.ir مراجعه کرده و پس از پر کردن اقلام داده‌ای، یک کد رهگیری دریافت می‌کند.

وی افزود: اگر سامانه آموزشی دانشگاه، خدمت برخط مرتبط را در سامانه کارسازی کرده باشد، دانشجو می‌تواند کد رهگیری دریافتی را در محل مشخص شده در سامانه آموزشی دانشگاه درج کند و اگر سامانه آموزشی دانشگاه، خدمت بر خط را در سامانه کارسازی نکرده باشد، دانشجو کد رهگیری را به دانشگاه تحویل داده و کارشناس دانشگاه می‌تواند پس از مراجعه به آدرس https://kemt.medu.ir وارد شده و با وارد کردن کد رهگیری دانشجویان، تأییدیه را دریافت کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار