آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۵۰۰۹
در محکومیت اظهارات مکرون صورت گرفت

کمپین عراقی‌ها علیه کالاهای فرانسوی

مردم عراق همزمان با سایر مسلمانان جهان بویژه ملت‌های منطقه در واکنش به اظهارات اهانت‌آمیز «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه مبنی بر بازنشر کاریکاتور‌های اهانت‌آمیز به پیامبر اسلام (ص)، کمپین تحریم کالا‌های فرانسوی به راه انداختند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در پی اظهارات وقیحانه اخیر مکرون، شهروندان عراقی همانند سایر کشور‌های منطقه از جمله کویت، به کمپین تحریم کالا‌های فرانسوی پیوستند تا خشم و محکومیت خود را نسبت به این اظهارات اعلام کنند.

آن‌ها با فراخوان در شبکه‌های اجتماعی از عموم مردم و شرکت‌ها خواسته اند که از خرید کالا‌های فرانسوی در عراق خودداری کنند.

مکرون اخیرا در اظهاراتی با وقاحت اعلام کرده بود که فرانسه همچنان به انتشار کاریکاتور‌های توهین آمیز علیه رسول گرامی اسلام (ص) ادامه خواهد داد، امری که با واکنش تند مسلمانان روبرو شده است.

شبکه‌های اجتماعی «فیسبوک» و «توئیتر» مملو از موج محکومیت هزاران کاربر عراقی نسبت به اظهارت مکرون و همبستگی با سایر مسلمانان در محکوم کردن این اظهارات است.

کاربران عراقی بویژه با مشارکت در هشتگ‌های "پیامبر ما، خط قرمز است" و "تحریم تولیدات فرانسوی"، فهرست کالا‌های فرانسوی را منتشر کرده و خواهان تحریم آن شده اند.

کشور عراق با فرانسه مبادلات اقتصادی و تجاری دارد و خودرو و محصولات لبنی بیشترین کالا‌های وارداتی عراق از این کشور را تشکیل می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۹
لعنت خدا وپیامبربر سر مکرون فرانسه دشمن اصلی اسلام بوده وهست از این کمپین ایران هم باید شرکت کند
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار