کد خبر:۸۸۶۰۳۲

رهگیری یک هواپیما بالای میتینگ انتخابانی ترامپ در آریزونا

یک هواپیما که وارد حریم «پرواز موقتا ممنوع» هنگام سخنرانی انتخاباتی دونالد ترامپ در ایالت آریزونا شده بود توسط یک جنگنده اف-۱۶ ارتش آمریکا رهگیری شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شبکه ای بی سی نیوز آمریکا از رهگیری یک هواپیما در محدوده بالای میتینگ انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا توسط یک جنگنده اف-16 خبر داد.

براساس این گزارش، این عملیات رهگیری ساعت 14 به وقت محلی در شهر «بولهد سیتی» در ایالت آریزونا رخ داده است.

به گفته مقامات فرماندهی دفاع هوایی ارتش آمریکا، به دنبال ورود این هواپیما به منطقه پرواز موقت ممنوع در حریم هوایی این شهر این عملیات رهگیری صورت گرفته است.

به گفته این مقامات، این هواپیما به پیامهای اولیه رهگیری پاسخ نداده اما پس از پرتاب چندین شراره آتش در هوا، تماس رادیویی برقرار کرده است.

این هواپیما بدون هیچ حادثه اضافی به خارج از حریم پرواز ممنوع هدایت شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار