به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، زعفران گیاهی ارزشمند و ارغوانی که از دل زمین خشک و کم باران بیرون میآید و قبل از آفتاب به صورت کامل خودنمایی میکند تا با مهارتی خاص چیده شود. تارهای سرخش از گل برگهای آن جدا میشوند تا بعد از خشک شدن در مصارف غذایی، صنعتی و دارویی استفاده شود.
صبح زود قبل از طلوع آفتاب بهترین زمان برای برداشت گل زعفران از زمین است، زمینهای ارغوانی رنگی که جلوه و زیبایی خاصی به دشتها و مزارع قاینات میدهد.
این روزها میتوان برای دیدن مزارع ارغوانی رنگ به شهرستانهای خراسان جنوبی به ویژه زیرکوه و قاینات سفر کرد. زیبایی گلهای ارغوانی لذت خوردن چای زعفرانی را در کنار مزارع دو چندان میکند و دیدن این تصاویر چشم هر بینندهای را خیره میکند.