کد خبر:۸۸۸۷۷۵
غریبی در گفتگو با دانشجو:

ادامه فعالیت واحد‌های صنعتی در زرقان سلامتی مردم را به خطر می‌اندازد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زرقان گفت: ادامه فعالیت شهرک صنعتی آب باریک، پارک ملی بمو، سلامت مردم زرقان و بقای گونه‌های جانوری و گیاهی را به خطر می‌اندازد.

علیرضا غریبی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زرقان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد افزایش آلودگی هوا ناشی از فعالیت واحد‌های صنعتی اطراف این شهر گفت: با توجه به پیگیری‌های چند ماهه در روند رسیدگی به وضعیت آلودگی هوای زرقان و اقدامات صورت گرفته و وعده‌های داده شده از طرف مسئولان ذیربط همچنان شاهد ادامه فعالیت صنایع آلاینده‌ای هستیم که پرخطر بودن ادامه فعالیتشان مورد تایید بسیاری از نهاد‌های محیط زیستی و دستگاه‌های نظارتی بوده از این رو طولانی شدن روند تصمیم گیری نهایی برای این صنایع نگران کننده و مورد مطالبه جریان دانشجویی است.

غریبی مطرح کرد: شهرستان زرقان پس از گذشت سال‌ها همچنان درگیر آلودگی و آلایندگی‌های زیست محیطی است و نیاز به اقدام قاطع دستگاه‌های نظارتی دارد البته به نحوی که شرایط مردم و سلامت آنان و موجبات تولید و اشتغال کارگران شاغل در این واحد‌ها فراهم شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زرقان با تاکید بر پوشش رسانه‌ای مناسب در خصوص این آلودگی، ادامه فعالیت واحد‌های صنعتی را تهدیدی جدی برای بقای گیاهان و جانوران برشمرد و تصریح کرد: اعتراضات مردمی در حوزه سلامت به حدی رسیده که سایر مخاطرات زیست محیطی شامل سلامت گونه‌های گیاهی و جانوری در محیط مجاور شهرک صنعتی آب باریک، پارک ملی بمو، مورد توجه رسانه‌ها قرار نگرفته است و ادامه فعالیت این واحد‌های صنعتی نه تنها می‌تواند سلامت مردم زرقان را به خطر بیندازد، بلکه بقای گونه‌های جانوری و گیاهی را در بمو به شکلی جدی تهدید می‌کند.

وی افزایش فعالیت این کارخانه‌ها را عامل به خطر افتادن سلامتی و افزایش بیماری مردم این شهرستان عنوان و خاطرنشان کرد: فرمالین و هگزامین‌های مواد شیمیایی سمی و پر خطری که حدود ۲۰ سال مهمان ناخوانده این سرزمین هستند توسط کارخانه‌هایی در حال تولید بوده که آلاینده بودن آن‌ها توسط نهاد‌های نظارتی مورد تایید قرار گرفته و مردم همچنان منتظر اقدامی در راستای کمک به سلامت آن‌ها هستند و دیگر شاهد بیماری‌هایی که روز به روز در این شهر بیشتر می‌شوند و الایندگی‌هایی که بار‌ها توسط سازمان‌ها و ادارات مختلف محرز و تایید شده است نباشیم.

این فعال دانشجویی در ادامه افزود: نظرات کارشناسان رسمی و نتایج آزمایش‌های مختلف نیز گواه صدق این مدعا بوده که شرایط برخی از این واحد‌های صنعتی استاندارد نبوده و نیاز به نصب تجهیزات به روز و یا انتقال به مکانی دیگر را دارند.

غریبی با اشاره به بی نتیجه ماندن اعتراض‌های مردمی اظهار کرد: شرکت‌های تولید آلایندگی به جای اصلاح به دنبال پنهان کاری هستند و علی‌رغم گذشت چند سال از اعلام وضعیت نگران کننده نسبت به وجود فرمالین در فضای شهری زرقان، به جای اصلاح، فرصت سوزی می‌کنند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زرقان ادامه داد: بار‌ها شاهد جمع آوری امضا و تهیه طومار‌های مردمی مبنی بر اعتراض نسبت به وضعیت بحرانی آلودگی هوا بوده ایم که تا کنون راه به جایی نبرده است.

این فعال دانشجویی بیان داشت: کارخانه‌هایی که تا مرز تعطیلی پیش رفتند و یا انتقال آن‌ها به تصویب کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ شهرداری زرقان رسیده است، اما تاکنون همچنان مهلت داده شده و اقدامی مشهود و قابل ارائه به مردم نیز صورت نگرفته است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زرقان جدیت در پیگیری حل مسئله آلودگی هوای زرقان را مطالبه دانشجویی برشمرد و یادآور شد: با دسترسی به اسناد موجود و گزارش‌های تحقیقات صورت گرفته در این زمینه این مساله را به جد تا حصول نتیجه را دنبال خواهیم کرد و در این مقطع انتظار و مطالبه از مسئولان، جدیت در پیگیری حل مساله آلودگی هوای زرقان بوده و تا حصول نتیجه و رفع این مساله در کنار مردم شریف زرقان خواهیم ایستاد و آمادگی کمک و همکاری با دستگاه‌هایی که تاکنون خط مقدم این پیگیری‌ها بوده‌اند را داریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار