کد خبر:۸۸۹۲۵۰

شبکه آمریکایی: ترامپ شاید نتیجه انتخابات را بپذیرد اما شکست را نه

یک شبکه آمریکایی گزارش داد، این باور در حال شکل گرفتن در میان مشاوران رئیس‌جمهور آمریکاست که او هرگز شکست در انتخابات را نمی‌پذیرد اما نتایج را در صورت تایید شدن زیر سوال نمی‌برد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شبکه «اِن‌بی‌سی نیوز» بامداد پنجشنبه به نقل از دستیاران و مشاوران «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا گزارش داد که احتمال پذیرفته شدن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری توسط ترامپ وجود دارد.

بر این اساس، افراد مطلع به طرز فکر ترامپ - که خواستند نامشان فاش نشود - به این شبکه گفتند: «از او انتظار پذیرش شکست را نداشته باشید. او چیزی شبیه به این می‌گوید "ما نمی‌توانیم به نتایج اعتماد کنیم ولی با آن نیز مخالفت نمی‌کنم».

به نوشته وبگاه ان‌بی‌سی نیوز، یکی دیگر از مشاوران ترامپ می‌گوید بعد از نبرد حقوقی بر سر نتایج و بازشماری آراء، ترامپ بیش از هر زمانی به تسلیم شدن نزدیک خواهد بود اما فقط با پذیرش نتایج، می‌گوید آنها دقیق نیستند.

این شبکه گزارش داد، با این حال عده‌ای از نزدیکان ترامپ از مخالفت وی با پذیرش نتایج انتخابات و ترسیم مسیری رو به جلو شرمسار هستند.

با این حال روزنامه «واشنگتن‌پست» دو روز پیش نوشت کاخ سفید به سازمان‌های فدرال دستور داده تا با تیم انتقالی بایدن هیچ‌گونه همکاری نداشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار