آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۲۸۱۶

کرونا جشنواره سی‌ونهم فیلم فجر را لغو خواهد کرد؟

برخلاف خبر منتشرشده در یکی از بخش‌های خبری رسانه ملی مبنی‌بر قطعی شدن لغو برگزاری جشنواره سی‌ونهم فیلم فجر در بهمن‌ماه سال جاری، دبیر جشنواره این خبر را فاقد صحت دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شب گذشته ۵ آذرماه خبری مبنی بر برگزاری سی و نهمین جشنواره فیلم فجر در بهار ۱۴۰۰ به نقل از یک منبع آگاه در رسانه‌های غیررسمی و فضای مجازی منتشر شد.

در پی انتشار این خبر یکی از بخش‌های خبری صدا و سیما نیز به پوشش این موضوع پرداخت و لغو برگزاری این رویداد در سال جاری را قطعی اعلام کرد.

سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد دبیر سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، درباره انتشار این خبر تاکید کرد: به‌عنوان دبیر این رویداد سینمایی می‌گویم هنوز تصمیمی درباره زمان برگزاری سی و نهمین جشنواره فیلم فجر گرفته نشده است و خبر اعلام شده صحت ندارد.

از چندی قبل لغو برگزاری جشنواره فیلم فجر در بهمن‌ماه امسال و موکول شدن برگزاری آن به بهار ۱۴۰۰ به‌عنوان یکی از گزینه‌های پیش‌روی سیاستگذاران این رویداد در مواجهه با شرایط کرونایی و تعطیلی پروژه‌های سینمایی مطرح شده است. گزینه‌ای که با توجه به تقویم انتشار فراخوان جشنواره فجر و زمان‌بندی پذیرش آثار در این رویداد طی سال‌های قبل، احتمال صحت این گمانه در محافل رسانه‌ای و سینمایی بیش از پیش تقویت شده است.

اما بنابر اعلام دبیر جشنواره فیلم فجر هنوز تصمیم نهایی در این زمینه اتخاذ نشده و باید منتظر اعلام رسمی وضعیت برگزاری مهمترین رویداد سینمایی امسال در سایه تهدید‌ها و ملاحظات کرونایی باشیم.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار