فرشیدی گفت: متاسفانه در سالهای اخیر شاهد تضعیف جایگاه دانشگاه فرهنگیان هستیم و این جریان ناشی از داشتن دیدگاه مصرفی نسبت به آموزش و پرورش است که به دنبال اداره این نهاد حیاتی با کمترین هزینه ممکن است.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، محمود فرشیدی وزیر آموزش و پرورش دولت نهم، در نشست مجازی اعضای جمعیت فرهنگیان جوان با اشاره به نقش دانشگاه فرهنگیان در ارتقای کیفی آموزش و پرورش، به لزوم تقویت این دانشگاه بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید کرد.
وی در ادامه افزود: متاسفانه در سالهای اخیر شاهد تضعیف جایگاه دانشگاه فرهنگیان هستیم و این جریان ناشی از داشتن دیدگاه مصرفی نسبت به آموزش و پرورش است که به دنبال اداره این نهاد حیاتی با کمترین هزینه ممکن است.
فرشیدی در ادامه گفت: اگر مسیری که شهید رجایی در ابتدای انقلاب برای آموزش و پرورش ترسیم کرده بود تحقق پیدا میکرد، امروز شاهد آموزش و پرورش تراز اسلام و انقلاب بودیم، اما متاسفانه بعد از شهید رجایی، آموزش و پرورش از اولویت دولتها خارج شد.
وی در ادامه افزود: با استناد به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، جذب نیرو در آموزش و پرورش فقط باید از طریق دانشگاه فرهنگیان و گذراندن دوره چهار ساله تخصصی مهارت آموزی انجام شود و قانون ماده ۲۸ دانشگاه فرهنگیان یک استثنا برای رشتههایی است که در دانشگاه فرهنگیان وجود ندارد. اما امروز اکثر نیروهای آموزش و پرورش از طریق ماده ۲۸ استخدام میشوند و برخی مسئولین در صدد هستند تا دانشگاه فرهنگیان را به حاشیه برانند.
وزیر آموزش و پرورش دولت نهم با اشاره به عدم توجه مسئولین به سند تحول بنیادین و تاکید رهبر انقلاب بر تقویت دانشگاه فرهنگیان، تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی آموزش و پرورش را بازگشت به مسیر شهید رجایی دانست.