آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۳۶۱۲

مقام ارشد آمریکایی: تردیدی نیست که اسرائیل پشت پرده ترور فخری‌زاده است

«واشنگتن پست» به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی، ضمن رد ارتباط این کشور با ترور شهید «محسن فخری‌زاده»، گفت تردیدی درباره نقش داشتن رژیم صهیونیستی در این جنایت وجود ندارد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه «واشنگتن پست» به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش داده ایالات متحده ارتباطی با ترور «محسن فخری‌زاده» دانشمند دفاعی و هسته‌ای ایران ندارد و معتقد است این موضوع به ایران گفته شده است.

بنابر این گزارش، این مقام که به شرط ناشناس ماندن حاضر به اظهارنظر در این خصوص شده گفت که تردیدی وجود ندارد که رژیم صهیونیستی پشت این حمله بوده است.

وی در این خصوص گفت: قطعاً اطلاعاتی وجود ندارد که نشان دهد (این اقدام تروریستی) کار کسی غیر از اسرائیلی‌ها بوده است.

این مقام آمریکایی افزود دولت ترامپ هیچ تمایلی ندارد که توسط رژیم صهیونیستی به یک جنگ منطقه‌ای کشانده شود.

پیشتر یک مقام اطلاعاتی غربی به صراحت گفته بود که ترور محسن فخری زاده، دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران نقشه دیرباز رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بوده است.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» یک مقام اطلاعاتی غرب که به‌نام وی هیچ اشاره‌ای نشده، در گفتگو با «شبکه ۱۲ تلویزیون» این رژیم گفت «کشتن (به شهادت رساندن) دانشمند برجسته هسته‌ای ایران اوج برنامه بلندمدت اسرائیل برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود».

روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» هم روز جمعه در گزارشی به نقل از مقام‌های اطلاعاتی نوشت که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور شهید فخری‌زاده بوده است. نماینده دائم ایران در سازمان ملل نیز با ارسال نامه‌ای به شورای امنیت تاکید کرده که شواهد جدی وجود دارد که نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی مسئول ترور دانشمند ایرانی است.

این اقدام تروریستی با واکنش‌های جهانی مواجه شده و کشور‌های آلمان، ترکیه، قطر، آفریقای جنوبی، ونزوئلا و همچنین سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار