کد خبر:۸۹۴۴۲۱

راهکار دبیر جشنواره جهانی فیلم پارسی برای جهانی شدن مستند‌های ایرانی

دبیر نهمین جشنواره جهانی فیلم پارسی استرالیا با اشاره به تنوع، کیفیت و جذابیت مستند‌های ایرانی تاکید کرد توجه به نحوه پخش این آثار آن‌ها را در جایگاه واقعی‌شان در سطح بین الملل قرار می‌دهد.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امین پلنگی دبیر ۹ دوره جشنواره جهانی فیلم پارسی استرالیا درباره اهمیت سینمای مستند ایران گفت: سینمای مستند ایران روندی رو به رشد داشته است. اغلب تولیدات این سینما در جشنواره‌های معتبر دنیا روی پرده می‌روند و این حضور نشان دهنده جایگاه و اعتبار سینمای مستند است.

این سینماگر ادامه داد: به دلیل حضور آثار مستند در جشنواره جهانی فیلم پارسی و به دلیل علاقه شخصی سال هاست سینمای مستند را بررسی و پیگیری می‌کنم. با اعتماد به نفس می‌گویم سینمای مستند ایران از نظر مضمون، محتوا و ساختار سطح بالایی دارد. امیدوارم که اهمیت پخش این نوع آثار در سطح بین المللی جدی‌تر گرفته شود. این فیلم‌ها بهتر دیده شوند و به جایگاهی که شایسته آن هستند، برسند.

کارگردان فیلم «ازدواج با عشق در کابل» ادامه داد: یکی از دلایلی که من بخش مستند را به جشنواره جهانی فیلم پارسی اضافه کردم اهمیت سینمای مستند و طیف گسترده دوستداران این سینما است. سینمای مستند در استرالیا مخاطبان بالایی دارد. فیلم‌های مستندی که در جشنواره جهانی فیلم پارسی روی پرده رفته تماشاگران و دوستداران بسیاری داشته است. مستند‌های ایرانی خلاقانه هستند و وجه هنری هم دارند.

امین پلنگی درباره برگزاری آنلاین جشنواره‌های سینمایی گفت: سال‌های پیش در بازار جشنواره «سینماحقیقت» حضور داشتم و کیفیت و تنوع آثار برایم جذاب بود. امیدوارم برگزاری آنلاین این دوره مسیر ورود به دنیای تازه و جذب مخاطبان انبوه را تسریع کند.

مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی سازمان امور سینمایی کشور، چهاردهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» را به دبیری محمد حمیدی مقدم، از ۱۸ تا ۲۵ آذرماه ۹۹ و با توجه به شیوع جهانی بیماری کووید ۱۹ بصورت مجازی و نمایش برخط (آنلاین) برگزار خواهد کرد.
 
منبع: سینماسینما
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار