کد خبر:۸۹۴۵۱۰
درپیامی به مناسبت روز جهانی افراد دارای معلولیت؛

شریعتمداری بر ضرورت تحقق عدالت و برابری فرصت‏ ها برای افراد دارای معلولیت تاکید کرد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پیامی به مناسبت سیزدهم آذر ماه، روز جهانی افراد دارای معلولیت اظهار کرد: در قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت بر ضرورت تحقق عدالت و برابری فرصت‏ها برای این عزیزان تاکید و دولت مکلف شده تا تمامی تلاش خود را در راستای فراگیرسازی خدمات آموزشی، شغلی، بهداشتی و رفاهی برای آنان به کار گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد شریعتمداری در پیام خود آورده است: زمانی که نگاه ‏ها با اندیشه‏‌های بلند پیوند یافته و اراده‌ها بر مبنای ایمان شکل می‏ گیرند، انسان ‏ها به آن حد از خودباوری دست پیدا می ‏کنند که حتی معلولیت جسمی نیز نمی ‏تواند آن‌ها را از حرکت در مسیر پویایی و شکوفایی باز دارد. این افراد موانع را در می ‏نوردند تا بلندای همت انسان را جلوه گر سازند؛ حقیقتی که در گرامیداشت روز جهانی معلولان، بار دیگر در مدار توجه ما قرار گرفته است.


وی با گرامیداشت سوم دسامبر مصادف با سیزدهم آذر ماه، روز جهانی افراد دارای معلولیت و روز تجلی اراده‏های بزرگ تاکید می‌کند: این مناسبت یادآور تعهدی است که بر گردن نهاده ‏ایم تا همسو با حرکت ‏های جهانی در مسیر اجرای بی ‏کم و کاست قوانین مرتبط با افراد دارای معلولیت تلاش نماییم. در قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت بر ضرورت تحقق عدالت و برابری فرصت‏ها برای این عزیزان تاکید و دولت مکلف شده تا تمامی تلاش خود را در راستای فراگیرسازی خدمات آموزشی، شغلی، بهداشتی و رفاهی برای آنان به کار گیرد.


در بخش دیگری از این پیام آمده است: در شعار امسال روز جهانی افراد دارای معلولیت نیز بر این واقعیت تأکید شده که دنیای پس از شیوع بیماری کرونا، دنیایی با ثبات، دسترس‏ پذیر و اطمینان‏ بخش است، بدیهی است تحقق این شعار منوط به آن است که همه ما به عنوان یک شهروند، مدیر اجرایی یا قانونگذار، به مسئولیت اجتماعی خود در قبال افراددارای معلولیت عمل کنیم و هر کدام در حد بضاعت خویش برای بهبود کیفیت زندگی و مشارکت اجتماعی افراد دارای معلولیت تلاش نماییم.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان پیام خود آورده است: امروز جامعه ما به واسطه تحریم ‏های ظالمانه دشمنان و شیوع بیماری کووید-۱۹، دستخوش مشکلات بسیاری شده که همین امر خدمت‏ رسانی به گروه ‏های دارای معلولیت را دشوار ساخته است، اما عبور پرافتخار از چالش ‏های پیش‏رو با شکیبایی و وحدت ملی، ارتباط منسجم میان دستگاه ‏ها و تلاش مضاعف امکان‏ پذیر خواهد بود. نتیجه آن نیز ساختن جامعه ‏ای متعالی و دسترس پذیر است که افراد صرف نظر از محدودیت‌های جسمانی دوشادوش یکدیگر برای پیشبرد اهداف آن تلاش می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار