به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد نوری معاون فنی و عملیات اورژانس کشور در نشست خبری اظهار کرد: با توجه به محدودیتها نا با کاهش میزان مراجعه روله رو شده ایم و میزان عملیات و تماسها با اورژانس کاهش پیدا کرده است.
او ادامه داد: اگر مردم دستورالعملها را رعایت نکنند شرایط به زمان قبل بر میگردد.
تمام بخشهای دولت به کمک طرح شهید سلیمانی آمده اند. در حال حاضر بخشی از جامعه امکان قرنطینه سازی خود را دارند و این افراد در محیطی خود را قرنطینه میکنند.
برخی از افراد نیازمند محیطی برای قرنطینه هستند و ما این امکانات را برای آنها فراهم کرده و کادر درمان در این مکانها وجود دارد.
نوری گفت: وضعیت سیلاب در جنوب کشور برطرف شده و ما مشکلی در زمینه خدمات رسانی به اسیب دیدگان نداریم و تجربه سالهای گذشته در این خصوص به ما کمک کرده است.
او بیان کرد: بر اساس نیاز هر شهر تمهیدات لازم اندیشیده شده است و این طرح برای مدیریت بهتر بیماران کرونایی مثبت ارزیابی شده است و اگر پیک جدیدی در جامعه ایجاد شود ما با آمادگی کامل به مقابله با این بیماری میپردازیم.
نوری گفت: در طرح شهید سلیمانی همه بخشهای خصوصی و دولتی فعال هستند و ارائه خدمات به مردم در اماکن قرنطینه رایگان است و هتلها و مسافرخانهها امکانات خود را در اختیار ما گذاشته اند؛ و تخفیفات لازم را به ما داده و این به معنای کاهش خدمات در محیطهای قرنطینه نخواهد بود.
او افزود: پوشش خدمات فوریتهای پزشکی در دو تیپ خدمت انجام میشود به طوریکه اگر افراد حاضر در قرنطینه بیماری شان شدت پیدا کرد یا دچار سکته قلبی یا مغزی شدند توسط اورژانس۱۱۵ به بیمارستان منتقل خواهند شد و اگر میزان حجم کار جهت انتقال بیماران افزایش پیدا کند آمبولانسهای خصوصی جهت همکاری بیشتر با ما اعلام آمادگی کرده اند.
نوری گفت: در حال حاضر ۵۷۰۰ دستگاه آمبولانس در سراسر کشور آماوه انتقال بیماران و مصدومان است و امروزه بالغر بر ۳۲۰۰ پایگاه اورژانس در کشور داریم. در اماکن قرنطینه آمبولانس جهت انتقال احتمالی بیماران به بیمارستانها مستقر هستند.
او در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر وضعیت اورژانس ریلی در طرح شهید سلیمانی گفت: در طرح شهید سلیمانی از همه امکانات اورژانس استفاده میشود، اما بعید است که نیازمنداستفاده از بالگردهای اورژانس هوایی شود. مناطق قرنطینه در تزدیکی بیمارستانها و مراکز درمانی هستند تا در زمان کوتاه بیماران به بیمارستان منتقل شوند.
او با اشاره به اورژانس ریلی افزود: آموزشهای لازم به مهمانداران در خصوص ارائه خدمات اولیه پزشکی به بیماران در قطار داده شده است و راهنمایی لازم به صورت تلفنی به آنها داده میشود. پایگاههای اورزانس در ایستگاههای مهم راه اندازی شده است و برای انتقال مصدوم یا بیماران از اورژانس هوایی یا زمینی استفاده خواد شد.
نوری با اشاره به اینکه قرار نبوده اورژانس به داخل قطار برود، ادامه داد: استقرلر پزشک در داخل قطار منوط به تصمیم شرکت راه آهن است.
او افزود: در سال جدید بر اثر بروز بیماری کرونا افراد زیادی از همکاران به این بیماری مبتلا و از چرخه خدمت خارج شده اند و متاسفانه هشت نفر از همکاران در راه خدمت به بیماران شهید شده اند.
او افزود: در سال گذشته چهار میلیون و ۵۰۰ هزار ماموریت توسط اورژانس در سراسر کشور انجام شده است و احتمال این تعداد ماموریت در سال جاری به دلیل بیماری کرونا افزایش پیدا میکند.
نوری گفت: در استخدام جدید نیروهای وزارت بهداشت بالغ بر هزار نیروی پیش بیمارستانی جذب خواهند شد.