رزمایش مشترک نیروهای زمینی آمریکا و عربستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۶۲۱۶

رزمایش مشترک نیروهای زمینی آمریکا و عربستان

وزارت دفاع عربستان از برگزاری رزمایش مشترک میان نیرو‌های زمینی این کشور با آمریکا خبر داد.
رزمایش مشترک نیروهای زمینی آمریکا و عربستان
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه ماهواره‌ای نبأ، وزارت دفاع عربستان سعودی دیروز (سه‌شنبه) با صدور بیانیه‌ای از برگزاری رزمایش مشترک «پنجه‌های شاهین ۲-۲۰۲۰» میان نیرو‌های زمینی این کشور با نیرو‌های آمریکایی در منطقه شمال غربی خبر داد.

در بیانیه وزارت دفاع عربستان آمده است که این رزمایش در راستای تمرین‌های مشترک میان نیرو‌های زمینی دو کشور با هدف تقویت هماهنگی و همکاری نظامی مشترک میان آن‌ها و نیز تبادل تجربه‌ها و افزایش آمادگی رزمی جهت مقابله با چالش‌های منطقه‌ای است.

وزارت امور خارجه آمریکا نیز روز گذشته اعلام کرد، عربستان سعودی در لیست کشور‌هایی که در زمینه آزادی‌های دینی نگران کننده هستند قرار گرفت این در حالی است که عربستان با تمایل آمریکا تفکر تکفیری وهابی را از دهه‌ها قبل در همه نقاط جهان گسترش داده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار