راهاندازي رشته دانشگاهي چاپ در استان خراسان جنوبي
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بيرجند، محمدعلي قاسم زاده نداف ديروز، 11 شهريورماه در مراسم تجليل از دست اندركاران صنعت چاپ استان خراسان جنوبي اظهار داشت: فرهنگ از مهمترين شاخه هاي سند چشم انداز است و صنعت چاپ اصلي ترين مولفه براي رسيدن به نقطه هدف در عرصه فرهنگ محسوب مي شود.
وي هدف گذاري را اولين برنامه در عرصه فرهنگ دانست و افزود: بسياري از كشورهاي منطقه از جمله لبنان پيشرفت زيادي در صنعت چاپ داشته اند، اما از آنجا كه ما برنامه ريزي صحيحي نداشته ايم، بنابراين در اين زمينه پيشرفت قابل توجهي هم نكرده ايم؛ با اين حال در برنامه 20 ساله اين هدف گذاري انجام شده است.
مديركل دفتر امور اجتماعي استانداري خراسان جنوبي با اشاره به پيشرفت ديجيتال در دنياي امروز اذعان داشت: امروزه ديجيتالي شدن امور بسياري را از كتابخواني و صنعت چاپ دور كرده است، بنابراين بسياري از كشورها، ارتقاي صنعت چاپ از طريق مديريت و برنامه ريزي را در دستور كار خود قرار داده اند.
قاسم زاده نداف يادآور شد: استان خراسان جنوبي از مصرف كنندگان تكنولوژي و صنعت چاپ در كشور است و در اين بخش از مخترعان و پژوهشگران بي بهره بوده؛ به طوري كه فقط دو نفر از دست اندركاران صنعت چاپ اين استان از تحصيلات آكادميك برخوردارند.
وي آموزش را گام مهمي در تحول صنعت چاپ عنوان كرد و افزود: براي ايجاد تحول بايد به سراغ آموزش رفت و رشته ها را متناسب با نياز منطقه تعريف كرد، بنابراين همان طور كه در صنعت لاستيك رشته دانشگاهي داريم، مي توانيم رشته هاي فراوري زعفران و زرشك، رشته فرش و ... را نيز راه اندازي كنيم.
مديركل دفتر امور اجتماعي استانداري خراسان جنوبي در پايان خاطرنشان كرد: بايد در صنعت چاپ سرمايه گذاري شود تا در صورت ارتقاي اين صنعت، تلاشگران اين عرصه با مشكل مواجه نشوند.
لازم به ذكر است، اين مراسم به مناسبت روز ملي صنعت چاپ از سوي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان جنوبي برگزار شد و در پايان از فعالان صنعت چاپ اين استان تجليل شد./انتهاي پيام/