آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۶۷۰۱

ماکرون دوم دی‌ماه به لبنان سفر خواهد کرد

رئیس جمهور فرانسه طی روز‌های ۲۲ و ۲۳ دسامبر (۲ و ۳ دی ماه) مجددا به لبنان سفر خواهد کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از لبنان 24، کاخ الیزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه طی روزهای 22 و 23 ماه جاری میلادی (دوم و سوم ماه دی) بار دیگر به لبنان سفر خواهد کرد.

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه هفته گذشته در جریان کنفرانس مجازی پاریس که به منظور حمایت از لبنان برگزار شده بود، با انتقاد از عملکرد مقامات لبنانی اعلام کرد که دسامبر جاری به این کشور سفر می‌کند.

ماکرون در ادامه اظهارات خود در این کنفرانس غیر حضوری گفت که سیاستمداران لبنانی باید برای اجرای اصلاحات، هر چه سریعتر دولت جدید خود را تشکیل دهند؛ در غیر این صورت هیچگونه کمک بین‌المللی به لبنان ارائه نمی‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد که فرانسه ضرورت انجام اصلاحات و تحقیقات درباره انفجار بندر بیروت را رها نخواهد کرد.

رئیس جمهور فرانسه اظهار داشت که به زودی به لبنان سفر خواهد کرد و در ماه دسامبر جاری به لبنان برمی‌گردد تا طبقه سیاسی این کشور را برای انجام اصلاحات تحت فشار قرار دهد.

طبق گفته های ماکرون قرار است صندوقی تاسیس شود که مدیریت آن به عهده بانک جهانی است تا به این ترتیب کمک های بشردوستانه به لبنان منتقل گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار