
کد خبر:۸۹۷۱۲۷
مادر شهیدان «محمدی» درگذشت
حاجیه خانم «اکرم هزاوه نژاد» مادر شهیدان «سیدعلیرضا و سیدمحسن محمدی» از شهرستانهای استان تهران درگذشت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حاجیه خانم «اکرم (بتول) هزاوه نژاد» مادر شهیدان «سیدعلیرضا و سیدمحسن محمدی» پس از سالها درد و رنج دوری از فرزندان شهیدش، درگذشت.
پیکر این مادر بزرگوار شهید عصر شنبه با بدرقه مردم قدرشناس ورامین و جمعی از مسئولان با رعایت شیوه نامههای بهداشتی تشییع و درگلزار شهدای سیدفتحالله ورامین و در جوار فرزندان شهیدش به خاک سپرده شد.
«سیدعلیرضا محمدی» سال ۶۲ در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر پاک و مطهرش در گلزار شهدای سیدفتحالله به خاک سپرده شد.
«سیدمحسن محمدی» سال ۶۵ به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکر این شهید والامقام، ۱۰ سال بعد شناسایی و به ایران اسلامی بازگشت و در گلزار شهدای سیدفتحالله به خاک سپرده شد.
منبع: ایسنا
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.