معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: این دانشگاه در شاخصهای جهانی توسعه پایدار موفق به کسب رتبه ۲۶۳ شده است.
فرزاد ویسی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: این دانشگاه در رتبه بندی جهانی شاخصهای توسعه پایدار موفق به کسب رتبه ۲۶۳ در بین ۹۱۲ دانشگاه دنیا و رتبه ششم در بین دانشگاههای کشور شده است.
ویسی افزود: اخیرا تعداد ۹۱۲ دانشگاه از ۸۴ کشور دنیا در رتبه بندی مذکور شرکت کردند و تلاشهای خود را برای توسعه پایدار در معرض ارزیابی قرار دادند. در این رتبه بندی، دانشگاههای دنیا بر اساس ۶ محور اصلی مورد ارزیابی قرار گرفتند که شامل موقعیت، زیرساخت و فضای سبز، مدیریت حمل و نقل، مدیریت انرژی، مدیریت آب، مدیریت پسماند و آموزش، پژوهش و ارتباط با جامعه است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی اضافه کرد: در سال ۲۰۲۰ دانشگاه آکسفورد، دانشگاه واخنینگن هلند و دانشگاه ناتینگهام انگلستان سه دانشگاه برتر این رتبه بندی را به خود اختصاص دادند.
وی به کسب رتبه ششم دانشگاه رازی در بین دانشگاههای کشور نیز اشاره کرد و افزود: شاخصهای پایدار به عنوان مهمترین هدف دانشگاهها در توسعه پایدار است که خوشبختانه دانشگاه رازی با هدف گذاری و برنامه ریزی صورت گرفته در مجموعه مدیریت سبز دانشگاه در سالهای اخیر گامهای مهمی در راستای توسعه پایدار برداشته است و طبق برنامه بلندمدت این دانشگاه باید تا سال ۱۴۰۸ در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گیرد.
ویسی یادآور شد: رتبه جهانی دانشگاه رازی (توسعه پایدار در مدیریت سبز) در سال گذشته ۴۱۵ دنیا بوده که با سرمایه گذاری و حمایتهای صورت گرفته روند رشد شاخصها به سرعت دانشگاه رازی را به قطب دانشگاه پایدار منطقه تبدیل کرده است.